Ew-ka 07.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 jest Tola ......no to luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witaj Tola Nareszcie jesteś a jednak ktoś mnie zauważył W "Samych swoich" to było: Witaj Jaśku, nareszcie jesteś czee Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 UWAGA PROMOCJA NIE TRZEBA WYSYLAC SMSA. Kto zgadnie co za egzamin z g... mnie jutro czeka. PS drogie w nabyciu, 4000 pln intratne w życiu, upierdliwe w życiu codziennym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?...To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ciekawe ....ciekawe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) o, jak się szybko sledziki rozeszły bo coś ich nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki tu dzień się kończy wraz z ostatnim postem, wiec możemy posiedzieć jeszcze te 4 strony dasz rade ? postaram sie, ale nie obiecuje w moim stanie to nie ja dyktuję warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Ja tez jezdem z Lesnej Podleaskiej i gdzie ty tam sledzie widzisz ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Ja tez jezdem z Lesnej Podleaskiej i gdzie ty tam sledzie widzisz ??????????????????????????????? Jajcek zjadł wszystkie, wstęciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 UWAGA PROMOCJA NIE TRZEBA WYSYLAC SMSA. Kto zgadnie co za egzamin z g... mnie jutro czeka. PS drogie w nabyciu, 4000 pln intratne w życiu, upierdliwe w życiu codziennym???? to słowo to na g jest? znaczy ten egzamin czy chciałes napisac coś brzydkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 znalazłam http://img126.echo.cx/img126/1549/ogorki27vb.jpg andre ....poproszę wódeczkę może jeszcze pośpiewamy dzisiaj ??? a kto z naaami nie wyypiijee, niech go pioru n trzaśnie... pyrsk ludkowie http://www.br-online.de/bayern-heute/thema/essen_trinken/foto/wodka_russland2_176_132_dpa.jpghttp://www.br-online.de/bayern-heute/thema/essen_trinken/foto/wodka_russland2_176_132_dpa.jpghttp://www.br-online.de/bayern-heute/thema/essen_trinken/foto/wodka_russland2_176_132_dpa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Ja tez jezdem z Lesnej Podleaskiej i gdzie ty tam sledzie widzisz ??????????????????????????????? no widzę, a Ty dalej nie? http://hel.hel.univ.gda.pl/images/zapdzry2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 zdrówko http://www.br-online.de/bayern-heute/thema/essen_trinken/foto/wodka_russland2_176_132_dpa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witaj Tola Nareszcie jesteś a jednak ktoś mnie zauważył W "Samych swoich" to było: Witaj Jaśku, nareszcie jesteś Jak ja Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Ja tez jezdem z Lesnej Podleaskiej i gdzie ty tam sledzie widzisz ??????????????????????????????? Jajcek zjadł wszystkie, wstęciuch Co zjadł ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Widzę pijemy, tak?... To ja się dokładam śledzikiem ( w końcu podlasianka jezzzzzzdem) Ja tez jezdem z Lesnej Podleaskiej i gdzie ty tam sledzie widzisz ??????????????????????????????? Jajcek zjadł wszystkie, wstęciuch Co zjadł ?????????? no sledziki zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O kurde piorun we mnie trzaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tolaaaaaaa........ale zapach .......fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tolaaaaaaa........ale zapach .......fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj co za fujjj gdzie znów nos wsadziłaś śledziki świeżusie, tylko co upolowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ile tam jeszcze do konca bo bym sie nie chciała wepchnąc Jackowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts