Olkalybowa 09.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś no mam nadzieję,ze ma jakis taboret bo bezanowi od tego kucania to się moze coś nadwyrężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś pewnie tak, ale jak "to jego coś" skojarzyć z "tym jej czymś"? trzeba ją bedzie bandazem elastycznym owinąć zeby nie pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 pilka wpadła ale bramki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 pilka wpadła ale bramki nie ma a co sie stało, bo gadałam przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś pewnie tak, ale jak "to jego coś" skojarzyć z "tym jej czymś"? trzeba ją bedzie bandazem elastycznym owinąć zeby nie pękła miłość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 pilka wpadła ale bramki nie ma a co sie stało, bo gadałam przez telefon zawodnik był na "spalonym", ale nie wiem który, bramka nie uznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę ciekawe co tym razem żona ci przygotowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś pewnie tak, ale jak "to jego coś" skojarzyć z "tym jej czymś"? trzeba ją bedzie bandazem elastycznym owinąć zeby nie pękła miłość nie zna granic i musi być bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś pewnie tak, ale jak "to jego coś" skojarzyć z "tym jej czymś"? trzeba ją bedzie bandazem elastycznym owinąć zeby nie pękła miłość nie zna granic jest tez takie powiedzenie- nie ma miłości bez bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę a w mojej lodówce pustki, chleb nieświeży chyba go sobie usmażę w jajku, ale czy mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 przemogłam się, zrobiłam, jem, nawet dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurde Bezan już drugi dzień znalazł się u sąsiadów przechodzi przez płot wcześniej go uszkadzając płot stary i łatwo daję się rozplątać a sąsiedzi zauroczeni spryciarz może sunię mają on jeszcze chyba nie na tym etapie bo sika jak baba a sunię mają jamniczkę uuu... niedobrze.... on taki wysoki, przystojny, a ona taki kurdupel... ale może ma to coś pewnie tak, ale jak "to jego coś" skojarzyć z "tym jej czymś"? trzeba ją bedzie bandazem elastycznym owinąć zeby nie pękła miłość nie zna granic jest tez takie powiedzenie- nie ma miłości bez bolu a niespełniona miłość to dopiero boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 wróciłam z Ciechocinkapadamy na buzię zmykamjutro rozbijam namocik na działce wiec bedę wpadała tylko wieczorami... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę ciekawe co tym razem żona ci przygotowała nic, nic, wędlinka, pasztet z drobiu, pomidorek, ogórek, cebulka biały chlebek, masełko i herbatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 przemogłam się, zrobiłam, jem, nawet dobre to chebek smażony w jajku? taki bryzol? muszę spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 zmiana warty Piotrek dobija się do klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę ciekawe co tym razem żona ci przygotowała nic, nic, wędlinka, pasztet z drobiu, pomidorek, ogórek, cebulka biały chlebek, masełko i herbatka Jak tak piszesz to mi się jeść zachciewa, tylko kto mi to wszystko zrobi. nie mam żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No i dogryweczka WŁOCHY! WŁOCHY! WŁOCHY!... Hejka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No i dogryweczka WŁOCHY! WŁOCHY! WŁOCHY!... Hejka wszystkim! Włosi, Włosi, Włosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts