andre59 09.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 TU W TYM ZASZCZYTNYM GRONIE ODSZCZEKUJĘ SLOWA WYPOWIEDZIANE PRZEZEMNIE KILKA DNI TEMU JAKOBY NASZA KOLEŻANKA TOLA NIE ZNAŁA SIE NA PIŁCE ........HAU HAU HAU ........TOLA ZNA SIE NA PIŁCE NOŻNEJ NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE To się nazywa złożyć samokrytykę Gratuluję odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 idę na kolacyjkę ciekawe co tym razem żona ci przygotowała nic, nic, wędlinka, pasztet z drobiu, pomidorek, ogórek, cebulka biały chlebek, masełko i herbatka Jak tak piszesz to mi się jeść zachciewa, tylko kto mi to wszystko zrobi. nie mam żony jak nasi parlamentarzyści wzorem Holendrów odpowiednią ustawę przepchną to kto wie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 TU W TYM ZASZCZYTNYM GRONIE ODSZCZEKUJĘ SLOWA WYPOWIEDZIANE PRZEZEMNIE KILKA DNI TEMU JAKOBY NASZA KOLEŻANKA TOLA NIE ZNAŁA SIE NA PIŁCE ........HAU HAU HAU ........TOLA ZNA SIE NA PIŁCE NOŻNEJ NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE NO !!!!!!!!! hihihihi....trzymałam za chłopaków od pierwszego meczu po ostatni, moje paluszki mają wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Cześć Tola Dobrze typowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Cześć Andre Cztery lata temu, gdy Brazylia odbierała puchar świata, byłam we Włoszech w małym miasteczku i widziałam jak się potrafią cieszyć i świętować ludzie.....cała noc w fajerwerkach, mimo tego, że to nie Włosi wygrali. Wyobrażam sobie, jak dziś wygląda noc w tym kraju, mam nadzieję, że kiedy za tydzień będę tam....będę świętować razem z nimi, bo ich szaleństwo potrwa bardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Cześć Andre Cztery lata temu, gdy Brazylia odbierała puchar świata, byłam we Włoszech w małym miasteczku i widziałam jak się potrafią cieszyć i świętować ludzie.....cała noc w fajerwerkach, mimo tego, że to nie Włosi wygrali. Wyobrażam sobie, jak dziś wygląda noc w tym kraju, mam nadzieję, że kiedy za tydzień będę tam....będę świętować razem z nimi, bo ich szaleństwo potrwa bardzo długo Z pewnością będzie tak ja piszesz. Wrażenia z podrózy się spotęgują. Mam nadzieję, że się nimi podzielisz po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jeśli ktoś będzie chciał słuchać takiej paplaniny, to tak Mundial się skończył, będzie czegoś brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jeśli ktoś będzie chciał słuchać takiej paplaniny, to tak Mundial się skończył, będzie czegoś brakować Ja chętnie posłucham "takiej paplaniny" A jak będzie do tego okraszona kilkoma fotkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jeśli ktoś będzie chciał słuchać takiej paplaniny, to tak Mundial się skończył, będzie czegoś brakować Ja chętnie posłucham "takiej paplaniny" A jak będzie do tego okraszona kilkoma fotkami.... Będzie, mam cichą nadzieję, że uda mi się zobaczyć stadion Inter- Mediolanu ...to tak a`propos mistrzostw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kurcze, ja nigdy we Włoszech nie byłem, może Twoja opowieść mnie zainspiruje i się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Andre....popatrz, tam jadę, czyż nie jest pięknie? http://www.swo-hanweiler.de/bilder/Gardasee/malcesine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 O mamma mija!!!Ja też chcę....Tola, weź mnie ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 O mamma mija!!! Ja też chcę.... Tola, weź mnie ze sobą... dobra, wezmę Cię do plecaka, tylko obiecaj, że będziesz grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 O mamma mija!!! Ja też chcę.... Tola, weź mnie ze sobą... dobra, wezmę Cię do plecaka, tylko obiecaj, że będziesz grzeczny Zgoda, będę grzeczny jak nigdy dotąd A teraz grzecznie, chociaż z żalem, się pożegnam, niestety muszę Dobranoc Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dobranoc Andre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dobranoc Tola oglądałam nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.07.2006 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Dobranoc Tola oglądałam nowe zdjęcia Ew-ka no normalnie za ten awatarek to masz u mnie dożywotnio najwygodniejszy leżak pod sosną i fotel przy kominku ...tylko coś jęzorek rozdwojony na końcu i syczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam poniedziałkowo http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.07.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ja też tylko się przywitam i lecę na działke... tfu budowe... chciałam powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts