Jajcek 10.07.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Poniedzalkowe heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 cześć klikacze dawno mnie tu nie było ale może ktoś mnie jeszcze pamięta co u was słychać? Ewka avatarek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 hejka ,piątka ,graba monka -pewnie ,że Cie pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif Kasiu a komu ty tak wygrażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 i znów zaczął się upał !!!! ani jedna kropla dżdżu nie spadła na mój ogródek a zapowiadali opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzieńdoberek! Ew-ka Swietny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 hejka ,piątka ,graba monka -pewnie ,że Cie pamiętamy kamień spadł mi z serca stawiam kawę i zabieram się do pracy http://newyorkmetro.com/restaurants/features/iced060619_1_198.jpg http://newyorkmetro.com/restaurants/features/iced060619_1_198.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 cześć Aniu .....to na cześc Toli !!!! przewidzaiła od początku ,że Włosi będą MISTRZAMI ŚWIATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 i znów zaczął się upał !!!! ani jedna kropla dżdżu nie spadła na mój ogródek a zapowiadali opady u mnie z piątku na sobotę burza szalała nad domem jak grzmotnęło obok nas to aż siadłam na łóżku i wymamrotałam niecenzuralne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif Kasiu a komu ty tak wygrażasz? Musiałam sobie ulżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam w upalny poniedziałek, żar leje się z nieba, ale tak przecież trzeba Lato, lato, lato czeka, razem z latem, czeka rzeka....kiedy urlopy dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 kiedy urlopy dziewczyny? Urlop bierzemy na przeprowadzkę - czyli pies jeden wiek kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam w upalny poniedziałek, żar leje się z nieba, ale tak przecież trzeba Lato, lato, lato czeka, razem z latem, czeka rzeka....kiedy urlopy dziewczyny? Tola masz kłopoty ze spaniem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam w upalny poniedziałek, żar leje się z nieba, ale tak przecież trzeba Lato, lato, lato czeka, razem z latem, czeka rzeka....kiedy urlopy dziewczyny? Tola masz kłopoty ze spaniem ???? skąd wiesz? sypialnię mamy w bloku na poddaszu, pod tą blachą nie da się wytrzymać, a jak pootwierane wszystkie okna, to samochody jeżdżą po głowie. M. po piwie zasypia jak młody Bóg, a ja ani po piwie, ani bez piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 sypialnię mamy w bloku na poddaszu, pod tą blachą nie da się wytrzymać, a jak pootwierane wszystkie okna, to samochody jeżdżą po głowie. M. po piwie zasypia jak młody Bóg, a ja ani po piwie, ani bez piwa Współczuję Gorąc taki, że można ducha wyzionąć, my jak śpimy przy otwartym oknie, to temperatura w pokoju spada nocą tylko jakieś 3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam w upalny poniedziałek, żar leje się z nieba, ale tak przecież trzeba Lato, lato, lato czeka, razem z latem, czeka rzeka....kiedy urlopy dziewczyny? Tola masz kłopoty ze spaniem ???? skąd wiesz? sypialnię mamy w bloku na poddaszu, pod tą blachą nie da się wytrzymać, a jak pootwierane wszystkie okna, to samochody jeżdżą po głowie. M. po piwie zasypia jak młody Bóg, a ja ani po piwie, ani bez piwa no to teraz może zrozumiesz ,że nie ma na co czekać tylko sie przeprowadzić do chłodnej ,ślicznej sypialni we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka śliczna to ona może kiedyś będzie, ale czy chłodna? Jest od zachodniej strony, duże okna, brak drzew i cienia, może być powtórka z horroru. Najlepiej śpi się na działeczce, tam jest rewelacja. Kasiu...nie bądź taka smutna, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tola -to zawczasu pomyśl o roletach ....zachód latem to sauna u mnie jest chłodniutko ,ale wciąż mam w ten upał spuszczone rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 U nas też zaciemnienie w dzień - jesteśmy baaardzo zadowoleni, że jednak zdecydowaliśmy sie na rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Może podgonię trochę i wystawię komuś stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts