Nefer 10.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Fajnie grali - Zizou fajnie z dynki wyjechał Włochowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Fajnie grali - Zizou fajnie z dynki wyjechał Włochowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Fajnie grali - Zizou fajnie z dynki wyjechał Włochowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Fajnie grali - Zizou fajnie z dynki wyjechał Włochowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzień Dobry po ciężkim weeken'dzie :) Czyzby mąż na wekend w domu byl ? Również :) W piątek były drugie urodziny mojej firmy - oj działo się , działo... Dzieci w sobotę wracały - mąż prowadził samochód W niedzielę wyjeżdżały na działkę do kumpla a potem był mecz na działce u mojej koleżanki ( i znów to picie .....ehhhh ..... ) Z przerobionym passatem na bramke ? oj, chyba coś dziś nie łapię za szybko Ktos mi dzis opowiadal ze tak grali Fajnie grali - Zizou fajnie z dynki wyjechał Włochowi Moj syn ktory jest terazna obozie to ogladal ten mecz i powiedzialem ze sedzia jest jakis pogibany bo zizu sie potknal a wloch go z klaty przyatakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Witaj Jagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Co tam słychac w szerokim świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 upaly duchoty i upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 upaly duchoty i upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 upaly duchoty i upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie ma czym dychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A ja tam kocham te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 o czym wy gadacie? u mnie jest 12 na plusie w słoncu dochodzi do 19 stopni, a jak zrobie pełne zanurzenie to mam 6 do 8 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie ma czym dychać Ja tez kocham ale jak jestem na urlopie nad woda,a nie w pracy, choc nie mam co narzekac bo caly dzien i tak w klimie przesiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ocean to jest fajna sprawa wody tu jest do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie ma czym dychać Ja tez kocham ale jak jestem na urlopie nad woda,a nie w pracy, choc nie mam co narzekac bo caly dzien i tak w klimie przesiedze O! u nas 30stC, przez parę minut poszło o 2st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts