Witos 10.07.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce gdzie z tym długim czerwonym dziobem do żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wieje, może W KOŃCU spadnie jakiś opad Hej Żaba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra spadam pisać emaila z pogróżką , zamówiłem 6 dni temu spray na osy i szerszenie i mi go facet jeszcze nie wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos, tak przed 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra spadam pisać emaila z pogróżką , zamówiłem 6 dni temu spray na osy i szerszenie i mi go facet jeszcze nie wysłał. osy w taki upal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra spadam pisać emaila z pogróżką , zamówiłem 6 dni temu spray na osy i szerszenie i mi go facet jeszcze nie wysłał. osy w taki upal ? osy w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Żaba, coś Ty im zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra spadam pisać emaila z pogróżką , zamówiłem 6 dni temu spray na osy i szerszenie i mi go facet jeszcze nie wysłał. osy w taki upal ? taaaa mam 3 gniazda w altance dwa wielkosci głowy, Jak mogłem do tego dopuścić? mechaniczne sposoby zawiodły drobne zaczepki i sugestie słowne tez nie dały rezultatu więc postanowiłem im zakupic jakiś perfum i po dobroci je wypieprzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Ja nie pijam , zapomniałaś!!! prowadzę zdrowy tryb życia, rower basen panienki żadnego alkoholu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra spadam pisać emaila z pogróżką , zamówiłem 6 dni temu spray na osy i szerszenie i mi go facet jeszcze nie wysłał. osy w taki upal ? taaaa mam 3 gniazda w altance dwa wielkosci głowy, Jak mogłem do tego dopuścić? mechaniczne sposoby zawiodły drobne zaczepki i sugestie słowne tez nie dały rezultatu więc postanowiłem im zakupic jakiś perfum i po dobroci je wypieprzyć. Gdzieś te żyjątka muszą mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Ja nie pijam , zapomniałaś!!! prowadzę zdrowy tryb życia, rower basen panienki żadnego alkoholu ! Taaa, nie pijasz... A jak zawsze jestes u mnie to dwa piwka wypijasz... A co robisz u Olki to juz nie wnikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! no dobra Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Napisałem mu chyba do niego dotrą moje słowa , Masz racje Ania osy muszą gdzieś sobie mieszkać ale u mnie to sobie slamsy założyły, puszek po piwie to tyle mi sie wala po działce ze mi juz bezdomni złomiarze z daleka dzień dobry mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Ja nie pijam , zapomniałaś!!! prowadzę zdrowy tryb życia, rower basen panienki żadnego alkoholu ! Taaa, nie pijasz... A jak zawsze jestes u mnie to dwa piwka wypijasz... A co robisz u Olki to juz nie wnikam... No dobra czasem walne browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Ja nie pijam , zapomniałaś!!! prowadzę zdrowy tryb życia, rower basen panienki żadnego alkoholu ! Taaa, nie pijasz... A jak zawsze jestes u mnie to dwa piwka wypijasz... A co robisz u Olki to juz nie wnikam... musiała być niezła impra bo Witosa nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts