zaba_gonia 10.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... Najlepiej było w samochodzie stał na Polach Mokotowskich czyli na patelni ........ wsiąść do niego to był sport ekstremalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Cześć Nefer! U mnie klimatyzacja non-stop. Siedzę w przeciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 No dobra wyłazić ! Czesc Zabcia JAJCEK spłoszyłes a juz miałem ją na muszce czaiłeś się na mnie... Cześc hłopaki i dziewczyny! okaleczyła nas obcięła nam ch... Witos piłeś.... Ja nie pijam , zapomniałaś!!! prowadzę zdrowy tryb życia, rower basen panienki żadnego alkoholu ! Taaa, nie pijasz... A jak zawsze jestes u mnie to dwa piwka wypijasz... A co robisz u Olki to juz nie wnikam... musiała być niezła impra bo Witosa nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Działam - wyśmiał mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zaraz się pewnie głupie uśmieszki zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratki Jacuś :) A teraz idę pierdzielić następne kilka chwil - na zebranko. Czekali na mnie :) PAPAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Działam - wyśmiał mnie No wyśmiał , tez to widziałem jeszcze do siebie dojść nie moge po tym jak on tak wyśmiał Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Przemilcze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Działam - wyśmiał mnie Ja sie uczieszlem na twoj widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Przemilcze to A bo my z Jacusiem mamy swoje małe tajemnice - no cóóóóóżżżżżż - trzeba to zaakceptować :) Uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ale dałam d... Cóż, control+shift+g = GRATKI JAJCEK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zaraz się pewnie głupie uśmieszki zaczną czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Działam - wyśmiał mnie Ja sie uczieszlem na twoj widok Miałam takiego kolegę co się zawsze cieszył na mój widok. A ja tylko pytałam czy tak się cieszy czy ma po prostu klucze w kieszeni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Przemilcze to A bo my z Jacusiem mamy swoje małe tajemnice - no cóóóóóżżżżżż - trzeba to zaakceptować :) Uciekam Wszyscy wiedzą o Waszych tajemnicach, lubicie walnąć czasem z dyńki jak zidann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zaraz się pewnie głupie uśmieszki zaczną czemu ? Nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratki Jacuś :) A teraz idę pierdzielić następne kilka chwil - na zebranko. Czekali na mnie :) PAPAPAPA Dzieki Milych obrad i do zabaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Wróciłam ze spotkania. 3 godziny bez klimatyzacji .......... suuuuper .... popatrzcie, jak Nefer na Jajcusia działa.... Az miło popatrzeć... Działam - wyśmiał mnie Ja sie uczieszlem na twoj widok Miałam takiego kolegę co się zawsze cieszył na mój widok. A ja tylko pytałam czy tak się cieszy czy ma po prostu klucze w kieszeni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ale dałam d... Cóż, control+shift+g = GRATKI JAJCEK! Dzieki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Heloł rebiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts