Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Sok z ogórków przegryzłam czereśniami życie jest piękne . Przypomniało mi się jak rok temu w jednej ręce trzymałam ogórka małosolnego, a w drugiej brzoskwinię. I tak gryzłam raz z jednej łapki, raz z drugiej. Teraz już mnie na takie coś wstrząsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Chyba ta zupa to z torebki bo ciut za szybko Ci poszła. Godzinę temu chyba zaczełam, prosiłam o trzymanie kciuków za efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratulacje Jacek nowy liderze liderze samoobrony ........ Jacek, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Sok z ogórków przegryzłam czereśniami życie jest piękne . Przypomniało mi się jak rok temu w jednej ręce trzymałam ogórka małosolnego, a w drugiej brzoskwinię. I tak gryzłam raz z jednej łapki, raz z drugiej. Teraz już mnie na takie coś wstrząsa Fajnie macie... Ja lubiłem jeść jabłko ze świerzą bułką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratulacje Jacek nowy liderze liderze samoobrony ........ narazie chyba tylko ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Gratulacje Jacek nowy liderze liderze samoobrony ........ Jacek, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Sok z ogórków przegryzłam czereśniami życie jest piękne . Przypomniało mi się jak rok temu w jednej ręce trzymałam ogórka małosolnego, a w drugiej brzoskwinię. I tak gryzłam raz z jednej łapki, raz z drugiej. Teraz już mnie na takie coś wstrząsa Fajnie macie... Ja lubiłem jeść jabłko ze świerzą bułką ja też pyszna jest ta kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Fajnie macie... Ja lubiłem jeść jabłko ze świerzą bułką Prawie jak mistrz http://vik.strefa.pl/emoty/ico/adam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje i za kciuki miło było potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Fajnie macie... Ja lubiłem jeść jabłko ze świerzą bułką Prawie jak mistrz http://vik.strefa.pl/emoty/ico/adam.gif jabłka lepsze od bananów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje i za kciuki miło było potrzymać z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Fajnie macie... Ja lubiłem jeść jabłko ze świerzą bułką Prawie jak mistrz http://vik.strefa.pl/emoty/ico/adam.gif jabłka lepsze od bananów Swojskie, nie jakaś tam egzotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje i za kciuki miło było potrzymać z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać Mmniaaaammmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać i łepek ukręcić, brrrrr............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje i za kciuki miło było potrzymać z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać A którą chcesz ? Jarosława czy jego brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać i łepek ukręcić, brrrrr............. i jeszcze oskubać eee tam idę na makaron do miacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kurka trochę mało ogórkowa ta zupa Nie trzeba było wypijać szklany soku z ogórków teraz bym wlała do zupy i by było, ale nie żałuję sok z kiszonych ogórków jest pyyychhhaaaa . Zupa też ujdzie . Mniam, mniam ,mniam, w sam raz.... mniam , mniam, mniam.... bardzo sie cieszę, że smakuje i za kciuki miło było potrzymać z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać A którą chcesz ? Jarosława czy jego brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 z Waszymi kciukami wszystko jest możliwe to jutro pieczemy kaczuszkę w jabłuszkach, ale trzeba ją najpierw złapać i łepek ukręcić, brrrrr............. i z piórek oskubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts