Witos 10.07.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 zmieniłam zdanie idę na mój ulubiony makaron po Węgiersku do Avanti knajpy na Starym Rynku w Poznaniu Czy to ta w bocznej uliczce po 3 schodkach ? Bo to tez moja ulubiona Nie Avanti jest na samym Starym, masz chyba na myśli Pikolo. Ola Pozdrów ode mnie koziołki Masz to jak w banku Ciekawe jak sie do nich wdrapiesz i na zidana jednego pociągnij z dynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 zmieniłam zdanie idę na mój ulubiony makaron po Węgiersku do Avanti knajpy na Starym Rynku w Poznaniu Czy to ta w bocznej uliczce po 3 schodkach ? Bo to tez moja ulubiona Nie Avanti jest na samym Starym, masz chyba na myśli Pikolo. Ola Pozdrów ode mnie koziołki Masz to jak w banku Ciekawe jak sie do nich wdrapiesz i na zidana jednego pociągnij z dynki Wystarczy jak im ode mnie Ola pomacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 gdyby te koziołki były we francji to by były zidanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 chyba ze zidanek jest włochem to sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 zmieniłam zdanie idę na mój ulubiony makaron po Węgiersku do Avanti knajpy na Starym Rynku w Poznaniu Czy to ta w bocznej uliczce po 3 schodkach ? Bo to tez moja ulubiona Nie Avanti jest na samym Starym, masz chyba na myśli Pikolo. CHYBA JAKBY MNIE Z AVANTI WYWALALI TO BYM PAMIETAŁ, a już wiem ta co ma takie pomazane sciany na zielone glony nie pamietam jakie tam są ściany, a knajpa jak wygląda? Malutka na 5 stoloków, wysokich, drewnianych - Pikolo Avanti - długi, stolików ok. 20, wysokich a przy nich nieruchomo zamontowane krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. I tu sie z Tobą pozwolę nie zgodzic... Baz konbiety mozna, ale bez faceta w żadnym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 wiecie co ja sobie zrobie na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... Śmieje się ze mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... Śmieje się ze mnie.. de ja vu czy jaki chu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... dobre, dobre pamiętliwa z Ciebie bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. I tu sie z Tobą pozwolę nie zgodzic... Baz konbiety mozna, ale bez faceta w żadnym razie w temacie facetów to ja żadnej wiedzy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... Śmieje się ze mnie.. Toz szydrca jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 10.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 zmieńmy temat bo zapętlimy koło w czasoprzestrzeni i wpadniemy w czarną dziure, potem to juz mamy z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.07.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bez zimnego piwa i wiatraka nie da się żyć... bez kobiety nie da się żyć... resztę można przeżyć. popatrzcie, jak Zabcia na Andre działa.... Az miło popatrzeć... dobre, dobre pamiętliwa z Ciebie bestia oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 To co, zakładamy czarne okulary i szczerzymy się do kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Jeszcze nie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 O kurdę, pochrzaniło mi się wszystko. Koziołki mogę pozdrowić w środę bo wtedy jadę nach Pozen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Może teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts