andre59 10.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 andre wyłaż wylazłem cześć puławianko dostałam dzisiaj dziwnego priva a co w nim było, jeśli możesz napisać? naoisał do mnie ktoś o niku Babcia z 0 postami na koncie, że chciałaby zobaczyć moj dom w realu bo przymierzają się do tego projektu. Przecież ja o tej osobie nic nie wiem, jak mogę podac moj adres. Skąd mam wiedzieć że to na przykład nie złodziej absolutnie nie podawaj adresu i nie odpowiadaj na priv, licho wie co to za towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 andre wyłaż wylazłem cześć puławianko dostałam dzisiaj dziwnego priva a co w nim było, jeśli możesz napisać? naoisał do mnie ktoś o niku Babcia z 0 postami na koncie, że chciałaby zobaczyć moj dom w realu bo przymierzają się do tego projektu. Przecież ja o tej osobie nic nie wiem, jak mogę podac moj adres. Skąd mam wiedzieć że to na przykład nie złodziej nie ufać zbójowi chyba nie odpowiem, wolę byc niegrzeczna a bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ola, jak forma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 andre wyłaż wylazłem cześć puławianko dostałam dzisiaj dziwnego priva a co w nim było, jeśli możesz napisać? naoisał do mnie ktoś o niku Babcia z 0 postami na koncie, że chciałaby zobaczyć moj dom w realu bo przymierzają się do tego projektu. Przecież ja o tej osobie nic nie wiem, jak mogę podac moj adres. Skąd mam wiedzieć że to na przykład nie złodziej nie ufać zbójowi chyba nie odpowiem, wolę byc niegrzeczna a bezpieczna pewnie,że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 andre wyłaż wylazłem cześć puławianko dostałam dzisiaj dziwnego priva a co w nim było, jeśli możesz napisać? naoisał do mnie ktoś o niku Babcia z 0 postami na koncie, że chciałaby zobaczyć moj dom w realu bo przymierzają się do tego projektu. Przecież ja o tej osobie nic nie wiem, jak mogę podac moj adres. Skąd mam wiedzieć że to na przykład nie złodziej nie ufać zbójowi chyba nie odpowiem, wolę byc niegrzeczna a bezpieczna to nie jest niegrzeczność tylko przezorność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ola, jak forma? Bardzo dobrze,dziękuję. Dziś chyba dorównam twoim kolacjom. Miałam: bułeczki, szyneczkę, żółty serek, pomidorek, rzodkiewka a na to wszystko szczypiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ola tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ola, jak forma? Bardzo dobrze,dziękuję. Dziś chyba dorównam twoim kolacjom. Miałam: bułeczki, szyneczkę, żółty serek, pomidorek, rzodkiewka a na to wszystko szczypiorek uuułłaaa, to mnie przeskoczyłaś u mnie była szyneczka, chlebek, masełko, pomidorki z ogórkiem i cebulką oraz herbatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Verunia, co miałaś na kolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Verunia, co miałaś na kolację? czytam w twoich myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . Jak to niestety, superowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . spóźniłem się z pytaniem To Ci kumpel trochę kalorii zafundował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Verunia, co miałaś na kolację? czytam w twoich myślach telepatia i fluidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . spóźniłem się z pytaniem To Ci kumpel trochę kalorii zafundował Znam sposoby jak się ich pozbyć, verunia jest w pełni wyposażona w niezbędne przybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Verunia, co miałaś na kolację? czytam w twoich myślach telepatia i fluidy? aż nie wiem co odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ile tam do końca, bo kwadracik malutki i verunia ucichła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . spóźniłem się z pytaniem To Ci kumpel trochę kalorii zafundował Znam sposoby jak się ich pozbyć, verunia jest w pełni wyposażona w niezbędne przybory np rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja zjadłam chlebek pełnoziarnisty z twarożkiem 0% tłuszczu i dżemem niskosłodzonym. Niestety wpadł kumpel z piwem i chipsami . spóźniłem się z pytaniem To Ci kumpel trochę kalorii zafundował Znam sposoby jak się ich pozbyć, verunia jest w pełni wyposażona w niezbędne przybory może mnie też się przyda... jak usiadę to mi się wałeczki na brzuchu zaczynają robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Już wiem ile do końca, przeliczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts