Olkalybowa 10.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam ....................nareszcie spadł deszcz i to jaki ale nadal duchota to pewnie ten sam co u mnie był dwa dni temu Heloł Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 wychodzę na jakieś pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam ....................nareszcie spadł deszcz i to jaki ale nadal duchota to pewnie ten sam co u mnie był dwa dni temu Heloł Ew-ka pewnie ten sam ...... ale lało ok 17,00- jakby wiadrami wylewano tak przez pół godziny a potem zaraz wyszło słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam, deszczu pragnę jak kania dżdżu...takiego ciepłego, letniego, równo padającego...od którego się rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam ....................nareszcie spadł deszcz i to jaki ale nadal duchota Cześć Ew-ka a u nie sucho jak pieprz to kiepsko ......moja trawka już plam dostała ,wciąż za mało wody było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam, deszczu pragnę jak kania dżdżu...takiego ciepłego, letniego, równo padającego...od którego się rośnie u mnie był cudnie lało ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Poczłapię pod prychol a potem do łóżeczka, całuski dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Poczłapię pod prychol a potem do łóżeczka, całuski dla wszystkich. miłego spania Olka brzuszek widać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam wszystkich no już mogę Wam marudzić bo mam komp po naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 no witam everybody . Ewa gratuluje widze ............. sosrry wielkie ze to powiem ale pilkarska cieczka ci minela i fajnie jest na forum o wiele lepiej na prawde. czyli moje zdjęcie ci przeszkadzalo ??? piłkarska cieczka ????? o czym ty mowisz ???myślę ,że się trochę zagalopowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 wielkie sorry na prawde sie zagalopowalem Twoje zdjecie jest OK , ale sprzyjanie naszej reprezentacji to jest ............ jakbyktos pomilił andzeline dzoli z prezydentową, myslelem na początku jak kibicowalas ze chcesz zrobic przyemnosc mezowi , ale chyba sie myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam, deszczu pragnę jak kania dżdżu...takiego ciepłego, letniego, równo padającego...od którego się rośnie Witaj Tola Oj potrzebny ten deszczyk, potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 no witam everybody . Ewa gratuluje widze ............. sosrry wielkie ze to powiem ale pilkarska cieczka ci minela i fajnie jest na forum o wiele lepiej na prawde. czyli moje zdjęcie ci przeszkadzalo ??? piłkarska cieczka ????? o czym ty mowisz ???myślę ,że się trochę zagalopowałeś wielkie sorry na prawde sie zagalopowalem Twoje zdjecie jest OK , ale sprzyjanie naszej reprezentacji to jest ............ jakbyktos pomilił andzeline dzoli z prezydentową, myslelem na początku ak kibicowalas ze chcesz zrobic przyemnosc mezowi , ale chyba sie myliłem gaweł, na pewno wiesz co piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 witam wszystkich no już mogę Wam marudzić bo mam komp po naprawie Cześć Karolka Tyle czsu Ci komputer naprawiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 no witam everybody . Ewa gratuluje widze ............. sosrry wielkie ze to powiem ale pilkarska cieczka ci minela i fajnie jest na forum o wiele lepiej na prawde. czyli moje zdjęcie ci przeszkadzalo ??? piłkarska cieczka ????? o czym ty mowisz ???myślę ,że się trochę zagalopowałeś wielkie sorry na prawde sie zagalopowalem Twoje zdjecie jest OK , ale sprzyjanie naszej reprezentacji to jest ............ jakbyktos pomilił andzeline dzoli z prezydentową, myslelem na początku ak kibicowalas ze chcesz zrobic przyemnosc mezowi , ale chyba sie myliłem teraz to już dowaliłeś do pieca !!!! kibicowanie narodowej drużynie jest niepoprawne ????? Zawsze ,ale to zawsze należy podkreślać własną tożsamość i narodowość i ja tak robię i tak też czynia moje dzieci ,które nie wstydzą sie własnych korzeni ....a co gry piłkarzy to jest różnie na całym świecie -wielką sztuką jest kibicować słabej drużynie niż Mistrzom Świata ......i zmilczę temat męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 no witam everybody . Ewa gratuluje widze ............. sosrry wielkie ze to powiem ale pilkarska cieczka ci minela i fajnie jest na forum o wiele lepiej na prawde. czyli moje zdjęcie ci przeszkadzalo ??? piłkarska cieczka ????? o czym ty mowisz ???myślę ,że się trochę zagalopowałeś wielkie sorry na prawde sie zagalopowalem Twoje zdjecie jest OK , ale sprzyjanie naszej reprezentacji to jest ............ jakbyktos pomilił andzeline dzoli z prezydentową, myslelem na początku ak kibicowalas ze chcesz zrobic przyemnosc mezowi , ale chyba sie myliłem gaweł, na pewno wiesz co piszesz? niestety tak chodziło mi o uwagi pod adresem Ew-ki, trochę mało wykwintne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam, ale było zimno w nocy - tylko 21stC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts