SławekD-żonka 11.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 U nas oprócz odpalania aut, taksówkarze /podobno/ moga Ci przywieźć paliwo, holować, albo pilotować jak nie znasz miasta Wczoraj o tym sie dowiedziałam Noooo, pifffo też przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 11.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 U nas oprócz odpalania aut, taksówkarze /podobno/ moga Ci przywieźć paliwo, holować, albo pilotować jak nie znasz miasta Wczoraj o tym sie dowiedziałam Noooo, pifffo też przywiozą Mało tego jak pojedziesz sanmochodem na imprezke i wypijesz okazjonalnie pół flaszki to dzwonisz i taksówka z kierowca z drugiej taksówki odwozi Cie Twoim wozem pod dom. Rano na kacu nie musisz zasówac na drugi koniec miasta po samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 11.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://www.paszkowscy.wroclaw.pl/assets/images/autogen/a_kotek.jpg Ale malutki facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 o rany ale wielki kot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dżizas Witos co to za kolos niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dżizas Witos co to za kolos niemożliwe Jakieś duże dłonie ma ten facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam po przerwie..! Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Raczej do Chelsee.. kolega to......Abramowicz Nie i w dodatku mieszka na północy, a Chelsee nie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cześć. Nastepuje afrykanizacja Warszawy... sugerujesz ,że jesteś murzynem ??? Sugeruje, że temperatury mamy murzyńskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 O Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Było baaaardzo fajnie. 1. Nogi wlazły mi w d...pkę 2. Drogo jak fuck. 3. Za dużo arabów, żółtych, hindusów a za mało białych ludzi 4. Brudno. 5. Pięknie. 6. Mona Lisa - przereklamowana :) 7. W metrze są prusaki wielkości kotów 8. Dobrze, że jest dużo fontann, gdzie można moczyć nogi 9. Żarcie może być ( najlepsze Brownie i krem czekoladowy na świecie) 10. na Pigalaku panny leją się po ryjach 11. Warto zobaczyć jak wygląda Paryż po wygranym meczu do ćwierćfinału MŚ 12. Ogromne budynki, place, ulice, przestrzennie i zielono No sama nie wiem co jeszcze - mam 500 zdjęć - chwilę zajmie zanim się ściągną Tez byłem kiedyś w Paryżu. I potwierdzam! No może tylko tych panien lejących sie po ryju nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 O Krzyś O Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Co tam sychać? Jakie nowości były w ciagu ostatniego tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 O Krzyś O Kasia O zauważyłeś że jestem, bo już zaczynałam sobie szykować transparent by Ci pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Co tam sychać? Jakie nowości były w ciagu ostatniego tygodnia? U mnie osobiście rewelacja bo kuchnia gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 11.07.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kasia Twoja kuchnia jest doskonałym przykładem na to ze projekty sa po to robione zeby sie ich nie trzymać. Przegiąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 O Krzyś O Kasia O zauważyłeś że jestem, bo już zaczynałam sobie szykować transparent by Ci pomachać To co z tym transparentem? Nikt nigdy nie witał mnie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Co tam sychać? Jakie nowości były w ciagu ostatniego tygodnia? U mnie osobiście rewelacja bo kuchnia gotowa Twoja kuchnia jest przykładem tego, ze nie nalezy w 100% ufac architektom, tylko przede wszystkim własnemu gustowi. W końcu to my bedziemy z niej korzystali, a nie architekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 11.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Co tam sychać? Jakie nowości były w ciagu ostatniego tygodnia? U mnie osobiście rewelacja bo kuchnia gotowa Twoja kuchnia jest przykładem tego, ze nie nalezy w 100% ufac architektom, tylko przede wszystkim własnemu gustowi. W końcu to my bedziemy z niej korzystali, a nie architekt... śfjente słowa KZE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 O Krzyś O Kasia O zauważyłeś że jestem, bo już zaczynałam sobie szykować transparent by Ci pomachać To co z tym transparentem? Nikt nigdy nie witał mnie tak.. A ja chciałam mocno machać byś mnie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kasia Twoja kuchnia jest doskonałym przykładem na to ze projekty sa po to robione zeby sie ich nie trzymać. Przegiąłem? Co tam sychać? Jakie nowości były w ciagu ostatniego tygodnia? U mnie osobiście rewelacja bo kuchnia gotowa Twoja kuchnia jest przykładem tego, ze nie nalezy w 100% ufac architektom, tylko przede wszystkim własnemu gustowi. W końcu to my bedziemy z niej korzystali, a nie architekt... W naszej kuchni architekt nie maczał paluszków Ten projekt ja robiłam a wyszedł jak wyszedł, bo raz że ja nie wprawiona, dwa że nie mogłam się w KD doszukać tego co chciałam, a trzy że nie skończony bo mi się czas darmowy skończył W każdym razie jestem zaje zadowolona z efektu,a do tego przed chwilą witrażysta dzwonił, że mam lampę do obioru - qrczak, chyba wpadnę w samozachwyt To jest chyba najprzyjemniejszy moment wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts