Jajcek 11.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? na malej to prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? Widziałam gres ten duży 60x60 położony w małym korytarzyku w karo - dla mnie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 STRESZCZENIE Jajcek tak się zagadał z Nefer że zapomniał o streszczeniu i rankingu _________________ naprawde ? Kurde - zbierają na Ciebie kwity takie czasy zrobisz cos zaraz sie czepiaja siedzisz cicho tyz zle Dobrze, że Ci Joasia nie daje w łeb za to światło zostawione notorycznie w lodówce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? na malej to prosto jak rozłożyłem kafle na podłodze, to wydawało mi się, że ułożenie w karo poszerzyło pomieszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? na malej to prosto jak rozłożyłem kafle na podłodze, to wydawało mi się, że ułożenie w karo poszerzyło pomieszczenie... Dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? Widziałam gres ten duży 60x60 położony w małym korytarzyku w karo - dla mnie super . ja mam 30x30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 STRESZCZENIE Jajcek tak się zagadał z Nefer że zapomniał o streszczeniu i rankingu _________________ naprawde ? Kurde - zbierają na Ciebie kwity takie czasy zrobisz cos zaraz sie czepiaja siedzisz cicho tyz zle Dobrze, że Ci Joasia nie daje w łeb za to światło zostawione notorycznie w lodówce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? Widziałam gres ten duży 60x60 położony w małym korytarzyku w karo - dla mnie super . ja mam 30x30 Tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? Widziałam gres ten duży 60x60 położony w małym korytarzyku w karo - dla mnie super . ja mam 30x30 wszystko zalezy od wzoru, ja na tarasie mam takie ze nie zaleznie czy w karo czy prosto to i tak ten sam wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? Widziałam gres ten duży 60x60 położony w małym korytarzyku w karo - dla mnie super . ja mam 30x30 wszystko zalezy od wzoru, ja na tarasie mam takie ze nie zaleznie czy w karo czy prosto to i tak ten sam wzor te są bez wzoru, kto jeszcze podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja lubię w karo, nie wiem jakie to ma znaczenie tzn.czy poszerza czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 verunia co jest?Nie chciałam Cie zdenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Kochani, pomóżcie, jutro majster kładzie gres w pralni-kotłowni. Jak położyć kafle na małej powierzchni? w karo? czy prosto? w karo bedzie optycznie wieksze pomieszczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 w holu mam w karo i chyba nie wygląda źlehttp://foto.onet.pl/upload/40/96/_560588_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja lubię w karo, nie wiem jakie to ma znaczenie tzn.czy poszerza czy nie. Mnie też układ w karo w tym konkretnym pomieszczeniu bardziej przekonuje. Widoczna część podłogi będzie miała ok.2,3 m długości i 1m szerokości. Resztę zajmuje pralka, stacja uzdatniania wody i zabudowana wanienka. Chyba układ karo będzie optymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ładnie dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 verunia co jest?Nie chciałam Cie zdenerwować. Ja tak łatwo sie nie denerwuję Kąpałam sie po prostu a teraz idę do łożeczka bo cos ostatnio nie dosypiam Ps. płytki w karo wyglądają zdecydowanie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dziękuję wszystkim za odzew Będzie układ karo Ola, dzięki za fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Poadrawiam wszystkich..pije z kumpelkami....Żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts