Nefer 11.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Muszę zmykać, Dobranoc dziewczyny miłych snów Pa Andre - do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale plotkujemy o facetach...jest gorrrrąco Co tu wykombinować żeby choć trochę usłyszeć... Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też ładnie, ale ładniej by było w karo Juz przestancie o tym karo bo umnie na tarasie mialybyc w karo ale my bylismy nad morzem a one wyszly prosto inwestora nie ma myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Verunia spisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też ładnie, ale ładniej by było w karo Juz przestancie o tym karo bo umnie na tarasie mialybyc w karo ale my bylismy nad morzem a one wyszly prosto Same się wzięły i przełożyły........ no tak.......... wiesz jak to jest - niebawem jak będziecie wyjeżdżać , a dzieci zostaną w domu same to nawet płytki nie zostaną na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale plotkujemy o facetach...jest gorrrrąco a ja z innej beczki, Żaba właśnie się dowiedziałam,ze masz dwie siostry o jedenej wiedziałm o drugiej zielonego pojecia nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też ładnie, ale ładniej by było w karo Juz przestancie o tym karo bo umnie na tarasie mialybyc w karo ale my bylismy nad morzem a one wyszly prosto Same się wzięły i przełożyły........ no tak.......... wiesz jak to jest - niebawem jak będziecie wyjeżdżać , a dzieci zostaną w domu same to nawet płytki nie zostaną na swoim miejscu strach pomyslec, lepiej zeby te dzieci nie mialy takich pomyslow jak ja i moj brat bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też ładnie, ale ładniej by było w karo Juz przestancie o tym karo bo umnie na tarasie mialybyc w karo ale my bylismy nad morzem a one wyszly prosto Same się wzięły i przełożyły........ no tak.......... wiesz jak to jest - niebawem jak będziecie wyjeżdżać , a dzieci zostaną w domu same to nawet płytki nie zostaną na swoim miejscu strah pomyslec, lepiej zeby te dzieci nie mialy takich pomyslow jak ja i moj brat bo Oj, mój młodszy ma mój chrakterek - nie mam nadzieji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Też ładnie, ale ładniej by było w karo Juz przestancie o tym karo bo umnie na tarasie mialybyc w karo ale my bylismy nad morzem a one wyszly prosto Same się wzięły i przełożyły........ no tak.......... wiesz jak to jest - niebawem jak będziecie wyjeżdżać , a dzieci zostaną w domu same to nawet płytki nie zostaną na swoim miejscu strah pomyslec, lepiej zeby te dzieci nie mialy takich pomyslow jak ja i moj brat bo Oj, mój młodszy ma mój chrakterek - nie mam nadzieji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2492. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 1008. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 7213. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Trini, marcel2000 - 2026. Nefer, Witos - 1927. Funia, andre59 - 1830. Sylvia1 - 1531. Agniesia - 1432. joola ew-ka- 1334. Tola - 1135. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc, jamles - 258. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch - 1_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi A moze ciocia by pomyslala o swojej fasolce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi A moze ciocia by pomyslala o swojej fasolce ? Ja już dziękuję - mam dwie wyrośnięte fasoliska i chwacit - teraz trzeba pożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi Zrobione, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi A moze ciocia by pomyslala o swojej fasolce ? Ja już dziękuję - mam dwie wyrośnięte fasoliska i chwacit - teraz trzeba pożyć Na babcie jeszcze sie nie zapowiada wiec jeszcze mozesz miec trzecia fasolke tak na nowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Słyszę jakiś głos: hej dziewczyno marsz do łóżka, zmęczony jestem, musisz wypoczywać w końcu zostaniesz moją matką to ja się tego głosu posłucham zanim zastosuje inne sztuczki A to ja Wam szybciutko życzę DOBRANOCKI i pogłaszcz Fasolkę od cioci Dagi A moze ciocia by pomyslala o swojej fasolce ? Ja już dziękuję - mam dwie wyrośnięte fasoliska i chwacit - teraz trzeba pożyć Na babcie jeszcze sie nie zapowiada wiec jeszcze mozesz miec trzecia fasolke tak na nowy domek PRZESTAŃ KRAKAĆ KRAKAKU !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.07.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale plotkujemy o facetach...jest gorrrrąco a ja z innej beczki, Żaba właśnie się dowiedziałam,ze masz dwie siostry o jedenej wiedziałm o drugiej zielonego pojecia nie miałam mam dwie... ale szalekjemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ale plotkujemy o facetach...jest gorrrrąco a ja z innej beczki, Żaba właśnie się dowiedziałam,ze masz dwie siostry o jedenej wiedziałm o drugiej zielonego pojecia nie miałam mam dwie... ale szalekjemu Gonia - opowiadaj - bo widzę, że jest nieźle :) Pozdrowienia dla współbiesiadniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Gonia baluje, Jacek śpi - idę do wanny z zimną wodą PAPAPAPA dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts