Jajcek 11.07.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Gonia baluje, Jacek śpi - idę do wanny z zimną wodą PAPAPAPA dobranoc Moze plecki Ci umyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam środowo ale była pika burza i pikny deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam środowo ale była pika burza i pikny deszczyk Czesc Kasienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam środowo ale była pika burza i pikny deszczyk eeee, nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 dżem dobry wszystkim pracusiom i leniuszkom na wakacjach duchota straszna ......chyba będzie padać .......przyniosłam kawę mrożoną na dobry początek dnia http://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpghttp://www.lannacafe.org/coffeehouse/Ice%20coffee_resize.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ew-ka, z nieba mi spadasz takie rarytasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Dziś chyba po raz pierwszy od dawna mogę pić coś na ciepło Polecam miętę z lasu z miodem. Pyyycha. Jak znajde odpowiedni obrazek to wkleję. A na razie spadam do spiżarni zaparzyć sobie tę ambrozję Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Przelotne hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Funia - stój! Plissssssssss! Ty i inne doświadczone mamy - RATUJCIE Jak przetrwać czas od pojawienia się pierwszej białej kropki na dziąśle do wyrostu kompletu zębów? Paweł szaleje. Odejść od niego nie mogę, ciągle krzyczy (ni to płacz ni to ze złości, a raczej mix ich obu), budzi się o 5 w nocy i wrzeszczy do ucha jak opętany, leżeć nie, siedzieć nie, zabawki nie, gryzaczki z lodówki - na momencik, później już też nie, nosić nie, rozmawiać nie... CO ROBIĆ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Funia - stój! Plissssssssss! Ty i inne doświadczone mamy - RATUJCIE Jak przetrwać czas od pojawienia się pierwszej białej kropki na dziąśle do wyrostu kompletu zębów? Paweł szaleje. Odejść od niego nie mogę, ciągle krzyczy (ni to płacz ni to ze złości, a raczej mix ich obu), budzi się o 5 w nocy i wrzeszczy do ucha jak opętany, leżeć nie, siedzieć nie, zabawki nie, gryzaczki z lodówki - na momencik, później już też nie, nosić nie, rozmawiać nie... CO ROBIĆ? U nas pomagała szczoteczka do zębów - Hania gryzła z namaszczeniem i troche ulgi przynosiło do tego zel chłodzący na zęby - no i cierpliwosć Trzymam kciuki nam chyba wychodzi 9 ząb chyba - bo nie daje sobie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Funia - stój! Plissssssssss! Ty i inne doświadczone mamy - RATUJCIE Jak przetrwać czas od pojawienia się pierwszej białej kropki na dziąśle do wyrostu kompletu zębów? Paweł szaleje. Odejść od niego nie mogę, ciągle krzyczy (ni to płacz ni to ze złości, a raczej mix ich obu), budzi się o 5 w nocy i wrzeszczy do ucha jak opętany, leżeć nie, siedzieć nie, zabawki nie, gryzaczki z lodówki - na momencik, później już też nie, nosić nie, rozmawiać nie... CO ROBIĆ? U nas pomagała szczoteczka do zębów - Hania gryzła z namaszczeniem i troche ulgi przynosiło do tego zel chłodzący na zęby - no i cierpliwosć Trzymam kciuki nam chyba wychodzi 9 ząb chyba - bo nie daje sobie zajrzeć To przy najbliższej okazji kupię kilka szczoteczek... 5 kg cierpliwości też by się przydało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 To przy najbliższej okazji kupię kilka szczoteczek... 5 kg cierpliwości też by się przydało... a ze szczoteczka warto oswajać także z innych powodów my codziennie "myjemy żeby" i Hania sie nie buntuje, za to moja kolezanka ma 3 letniego syna, który na widok szczoteczki zwiewa,aż sie kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 - szczoteczkę mocz w zimnej wodzie, są też takie gryzaczki z plynem w środku / mrozi sie je w lodówce. No i żele, które zmniekszaja dziąsła, a zarazem działaja uspokajająco. witajcie rekordziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Funia - stój! Plissssssssss! Ty i inne doświadczone mamy - RATUJCIE Jak przetrwać czas od pojawienia się pierwszej białej kropki na dziąśle do wyrostu kompletu zębów? Paweł szaleje. Odejść od niego nie mogę, ciągle krzyczy (ni to płacz ni to ze złości, a raczej mix ich obu), budzi się o 5 w nocy i wrzeszczy do ucha jak opętany, leżeć nie, siedzieć nie, zabawki nie, gryzaczki z lodówki - na momencik, później już też nie, nosić nie, rozmawiać nie... CO ROBIĆ? Niestety musisz popróbopwać różnych rzeczy, u Dory zębole różnie szły, szczytem było budzienie się co kawałek w nocy przez miesiąc My smarowaliśmy żelem - Bobodent, jak nie chciała paszy otworzyć to ładowaliśmy na smoczek od butelki, dawaliśmy do gryzienia gryzaczki i szczoteczki gumowe, ale najlepiej działała u nas kromka od chleba - pastwiła się nad nią okrutnie, no ale był spokój. Możesz też spróbować dolewać syropku z melisy dla dzieci do herbatki, albo aplikować czopki uspokajające dla maluszków Virbukol (albo Vibrukol - nigdy nie wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam jakoś mało czasu mam ostatnio Aniu ja używałam żel Dentinox na jakiś czas pomagał a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu http://www.aptekaotc.pl/photo/dentinoxgeln.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 mam zdjęcia kamienia, jeszcze bez fug, ale zobaczcie http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/1700_348.ts1152373582000.jpg http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/1702_348.ts1152372964000.jpg http://majkagw.photosite.com/~photos/tn/1707_348.ts1152373670000.jpg prosze o komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 mam zdjęcia kamienia, jeszcze bez fug, ale zobaczcie prosze o komentarz co tu komentować po prostu jest ślicznie naprawdę bardzo fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts