SławekD-żonka 12.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 mam zdjęcia kamienia, jeszcze bez fug, ale zobaczcie Majka bomba ostatnio po drodze do domu ktoś robi podobny płot, a taki kamień teraz za mną chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie my w sumie też z tego powodu zrezygnowałyśmy nie mogłam znieść napięcia i oczekiwania na ten charakterystyczny błysk w oku zapowiadający kąsanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju może lepiej nie straszmy Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju może lepiej nie straszmy Ani wszystko dla ludzi. To jest pierwszy moment na naukę. Jak gryzie to cyca nie ma. Bez gniewu, ani zlości - mleczarnia znikała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Skórka od chleba u nas tez działała i nadal działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 mam zdjęcia kamienia, jeszcze bez fug, ale zobaczcie Majka bomba ostatnio po drodze do domu ktoś robi podobny płot, a taki kamień teraz za mną chodzi mi tylko pozostaje podziwiać naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju To było straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie my w sumie też z tego powodu zrezygnowałyśmy nie mogłam znieść napięcia i oczekiwania na ten charakterystyczny błysk w oku zapowiadający kąsanie Oj tak i faktycznie kończymy bo mnie wszystko - tzn TO / TE - boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju może lepiej nie straszmy Ani wszystko dla ludzi. To jest pierwszy moment na naukę. Jak gryzie to cyca nie ma. Bez gniewu, ani zlości - mleczarnia znikała. dobrze, ze przestałam karmić, jak były tylko 2 zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a przy smarowaniu dziąsła córa wyżywała się na moim paluchu Zawsze mnie dziwiło skąd takie bączki mają taki mocny uścisk szczęki a znasz uczucie jak cię taki bączek pokąsa podczas karmienia Jezu znam Masakra, myśmy przez to przestały cycać, bo aż krew się lała boli na samo wspomnienie najgorsze było, jak chwyciło ząbkami i odwróciło głowę, bo ktos wszedł do pokoju Już mnie boli Niech no tylko spróbuje Kamień - REWELACJA! Ja chcę coś takiego jako murek przy tarasie i ganku. Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Do juterka młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam. Cos Redakcja zwleka z przyznaniem mi tytulu Liderum Recordum Może Cię nie lubi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam. Cos Redakcja zwleka z przyznaniem mi tytulu Liderum Recordum Może Cię nie lubi.. Moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Jak go ostatni raz widzialem to zostawil żółtą koszulke lidera i odszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Jak go ostatni raz widzialem to zostawil żółtą koszulke lidera i odszedl Znaczy się, wie że nie jest liderem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Jak go ostatni raz widzialem to zostawil żółtą koszulke lidera i odszedl Znaczy się, wie że nie jest liderem? pewnie sie domysla, ale jakby nie bylo tytulu puki co mu nie zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Jak go ostatni raz widzialem to zostawil żółtą koszulke lidera i odszedl Znaczy się, wie że nie jest liderem? pewnie sie domysla, ale jakby nie bylo tytulu puki co mu nie zabrali Okres urlopowy... Za dużo pracy, za mało chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jajcek! a co na to inż? Jak go ostatni raz widzialem to zostawil żółtą koszulke lidera i odszedl Znaczy się, wie że nie jest liderem? pewnie sie domysla, ale jakby nie bylo tytulu puki co mu nie zabrali Okres urlopowy... Za dużo pracy, za mało chętnych... sezon budowlany w pelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts