Ew-ka 12.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Halo? To ja siedzę u Olkilybowej w brzuchu http://www.olkalybowa.republika.pl/glizda/11,2.JPG Olka to jest niesamowite kurcze ,że ja tak wcześnie urodziłam -wtedy nie do pomyślenia -takie zdjęcia 5 cm !!!! super!!!! cudniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 strzał? Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 hejka głodmorki .......ja serwowałam na kolację bób z boczuszkiem na ciepło ......pychotka O, rany Bób to ja w zeszłym tysiącleciu ostatni raz jadłem... a z boczuszkiem... to niebo w gębie aż ślinkę przełknąłem Cześć Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka to jest niesamowite kurcze ,że ja tak wcześnie urodziłam -wtedy nie do pomyślenia -takie zdjęcia 5 cm !!!! super!!!! cudniście Jak pokazałam zdjęcie mojej mamie to ze wzruszenia puściła parę łezek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ola, jaka fajna dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 hejka głodmorki .......ja serwowałam na kolację bób z boczuszkiem na ciepło ......pychotka to daj przepis na bob z boczusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka to jest niesamowite kurcze ,że ja tak wcześnie urodziłam -wtedy nie do pomyślenia -takie zdjęcia 5 cm !!!! super!!!! cudniście Jak pokazałam zdjęcie mojej mamie to ze wzruszenia puściła parę łezek. Olka, nawet ja się wzruszyłam, to niesamowite zdjęcie... Szczęściara z Ciebie Witam i o pogodę pytam, pada u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka to jest niesamowite kurcze ,że ja tak wcześnie urodziłam -wtedy nie do pomyślenia -takie zdjęcia 5 cm !!!! super!!!! cudniście Jak pokazałam zdjęcie mojej mamie to ze wzruszenia puściła parę łezek. Olka, nawet ja się wzruszyłam, to niesamowite zdjęcie... Szczęściara z Ciebie Witam i o pogodę pytam, pada u Was? Dwie mni burze u mnie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam i o pogodę pytam, pada u Was? taaaakkkk!!!! ze szlaucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Olka to jest niesamowite kurcze ,że ja tak wcześnie urodziłam -wtedy nie do pomyślenia -takie zdjęcia 5 cm !!!! super!!!! cudniście Jak pokazałam zdjęcie mojej mamie to ze wzruszenia puściła parę łezek. Olka, nawet ja się wzruszyłam, to niesamowite zdjęcie... Szczęściara z Ciebie Witam i o pogodę pytam, pada u Was? Dwie mni burze u mnie były. U mnie burza była porządna, przemokłam do suchej nitki bo sie z psem na spacer wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 U nas ostatni raz padało ponad miesiąc temu....klęska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 też wam tak net muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 też wam tak net muli? u mnie chodzi jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 U nas ostatni raz padało ponad miesiąc temu....klęska Umnie tez miesiąc temu deszczyk popadał 5 miniut a przed nim było przez kolejny miesiąc sucho. Hektolitry wody wylewam w ogrodzie i najgorzej że nie mam założonego podwodomieszcza i podlewając kwiatki i trawkę płacę za ścieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 hejka głodmorki .......ja serwowałam na kolację bób z boczuszkiem na ciepło ......pychotka to daj przepis na bob z boczusiem żaden przepis na osolony wrzątek wrzucamy świezy bób ,po lekkim zagotowaniu (krótko) odcedzamy ,obieramy ze skórek ,łączymy z przesmażonym boczuszkiem i zeszkloną cebulką ......smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 hejka głodmorki .......ja serwowałam na kolację bób z boczuszkiem na ciepło ......pychotka to daj przepis na bob z boczusiem żaden przepis na osolony wrzątek wrzucamy świezy bób ,po lekkim zagotowaniu (krótko) odcedzamy ,obieramy ze skórek ,łączymy z przesmażonym boczuszkiem i zeszkloną cebulką ......smacznego musze wyprobować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 U nas ostatni raz padało ponad miesiąc temu....klęska Umnie tez miesiąc temu deszczyk popadał 5 miniut a przed nim było przez kolejny miesiąc sucho. Hektolitry wody wylewam w ogrodzie i najgorzej że nie mam założonego podwodomieszcza i podlewając kwiatki i trawkę płacę za ścieki o kurczę !!! poważne i kosztowne niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witaj Tola Fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tempo spadło a ja nie lubie zyć w niepewności więc biegnę do końca strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ja też biegnę bo kolację trzeba zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts