Olkalybowa 12.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Andre już widzę, verunia podmieniłaś nety bo teraz mnie się muli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 a co to za maraton...wszyscy muszą biec? Gratki Tola dzięki Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Andre już widzę, verunia podmieniłaś nety bo teraz mnie się muli? Muli cię po tym biegu, trzeba było nie biec z pełnym żołądkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 gratki kurcze...to że niby ja, tak? nie da się ukryć to sobie teraz nagrabiłeś u Toli, lepiej szykuj scyzoryk ja tylko potwierdziłem zdobycie stronki przez Tolę... chyba nic nie spsociłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 gratki kurcze...to że niby ja, tak? nie da się ukryć to sobie teraz nagrabiłeś u Toli, lepiej szykuj scyzoryk ja tylko potwierdziłem zdobycie stronki przez Tolę... chyba nic nie spsociłem wczytaj się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ja się wykruszam. Muszę odespać, ewentualnie naspać się na zapas, przed jutrzejszym wstawaniem o 5 w nocy Bawcie się dobrze Papa, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 gratki kurcze...to że niby ja, tak? nie da się ukryć to sobie teraz nagrabiłeś u Toli, lepiej szykuj scyzoryk ja tylko potwierdziłem zdobycie stronki przez Tolę... chyba nic nie spsociłem wczytaj się dobrze nie rozumiem, nic mi do głowy nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 gratki kurcze...to że niby ja, tak? nie da się ukryć to sobie teraz nagrabiłeś u Toli, lepiej szykuj scyzoryk ja tylko potwierdziłem zdobycie stronki przez Tolę... chyba nic nie spsociłem wczytaj się dobrze nie rozumiem, nic mi do głowy nie przychodzi i to cię ratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 STRESZCZENIUM; Celny strzalik oddała Olka i upolowała ładne gatki (a może nie upolowała?)Andre obudził w dziewczynach wspomnienia z młodości, czyli sprzed wczoraj, bo one wszyskie młode som jeszcze.Olka pokazała nam Cudo, którego gołym okiem nikt zobaczyć nie może.Ewka zadała bobu, po którym wszyscy zaczęli biec, wstęgę na mecie przecięła Verunia, bo to miła dzietka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola, powiedz proszę, czy ja jakąś gafę popełniłem na początku stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Spójrzcie goralandrzej bije rekordy w Sondażach http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola, powiedz proszę, czy ja jakąś gafę popełniłem na początku stronki? ...to raczej ja mam za dużą rudą głowę Verunia, Andre potrzebuje kropelek uspokajających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola, powiedz proszę, czy ja jakąś gafę popełniłem na początku stronki? andre, nie przejmuj sie tak , Tola wie że ją lubisz i ona ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Spójrzcie goralandrzej bije rekordy w Sondażach http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola, powiedz proszę, czy ja jakąś gafę popełniłem na początku stronki? ...to raczej ja mam za dużą rudą głowę Verunia, Andre potrzebuje kropelek uspokajających dziewczyny, albo coś mi się nie wyswietla albo już nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Tola, powiedz proszę, czy ja jakąś gafę popełniłem na początku stronki? ...to raczej ja mam za dużą rudą głowę Verunia, Andre potrzebuje kropelek uspokajających dziewczyny, albo coś mi się nie wyswietla albo już nic nie wiem tak, tak na pewno ci się nie wyswietla. Andre wszystko jest w porządku, rozchmurz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam rekordowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Mam dla Was rebus.Jakiej słuchałam właśnie piosenki? Proszę podać tytuł i kto śpiewał.http://www.tracz.pl/i/katalog/90011901.jpg http://www.kindernetz.de/oli/tierlexikon/pics/kormoran/ko_aussehen.jpgKto odgadnie zadaje zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 12.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam rekordowiczow ooo kasztanka witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts