monka 13.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Halo? To ja siedzę u Olkilybowej w brzuchu http://www.olkalybowa.republika.pl/glizda/11,2.JPG WYKAPANA MAMUSIA No nie gadaj do Pawełka też trochę podobny Olka super zdjęcia to pamiątka na całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 cześć gorrrrące dziewczyny przyniosłam poranną kawusie .....zapraszam http://images2.fotosik.pl/17/5pad52czff0869hn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 To ja dorzucę coś do kawusi http://www.tortyweselne.pl/pics/oferta/bankietowki_mix.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Hahahaa, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Hahahaa, ja też ha ha .....15 lipca jest rocznica bitwy po G........15 lipca jest Henryka czyli mojego .....15 lipca ....rok temu zrobiliśmy oficjalne otwarcie domku ( impreza 3-dniowa na ok 60 ludzi z pieczonym dzikiem -pisałam kiedyś ) i teraz w sobotę ......jest rocznica tamtych wydarzeń i żeby śmieszniej było zapraszamy na Bitwę pod Grunwaldem ....przeca wybudowanie domu to prawie Grunwald !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć rekordziści! Ew-ka Ja też chyba blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć rekordziści! Ew-ka Ja też chyba blondi eee.....tam.......rebus ....rozwiązany więc nie blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Hahahaa, ja też myślałam że tylko u mnie problem z jarzeniem wczoraj posiedziliśmy trochę wznosząc toasty przyjechała siostra z narzeczonym i stało się to na co czekalismy już jakiś czas - poprosił ją o rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zjedliśmy dzisiaj wspólne śniadanie na tarasie ......to rzadkie zjawisko ....wszyscy razem Dawid odwiózł Kaśkę na lotnisko o 13,oo startuje do Londynu płakałam .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zjedliśmy dzisiaj wspólne śniadanie na tarasie ......to rzadkie zjawisko ....wszyscy razem Dawid odwiózł Kaśkę na lotnisko o 13,oo startuje do Londynu płakałam .................. wcale się nie dziwię to ciężki okres jak dzieci wyfruwają z gniazdka i się usamodzielniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zjedliśmy dzisiaj wspólne śniadanie na tarasie ......to rzadkie zjawisko ....wszyscy razem Dawid odwiózł Kaśkę na lotnisko o 13,oo startuje do Londynu płakałam .................. wcale się nie dziwię to ciężki okres jak dzieci wyfruwają z gniazdka i się usamodzielniają nie jest lekko ......wiem ,że tam sie nią fajnie zaopiekują ( jedzie w to samo miejsce ,gdzie była w ubiegłym roku i nawet będzie mieszkać u koleżanki z pracy ) ale mimo wszystko ciężko na duszy co sobie wspomnę to ślipię ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Hahahaa, ja też ha ha .....15 lipca jest rocznica bitwy po G........15 lipca jest Henryka czyli mojego .....15 lipca ....rok temu zrobiliśmy oficjalne otwarcie domku ( impreza 3-dniowa na ok 60 ludzi z pieczonym dzikiem -pisałam kiedyś ) i teraz w sobotę ......jest rocznica tamtych wydarzeń i żeby śmieszniej było zapraszamy na Bitwę pod Grunwaldem ....przeca wybudowanie domu to prawie Grunwald !!!!! Pamiętam opis tej parapetówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.07.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 zjedliśmy dzisiaj wspólne śniadanie na tarasie ......to rzadkie zjawisko ....wszyscy razem Dawid odwiózł Kaśkę na lotnisko o 13,oo startuje do Londynu płakałam .................. wcale się nie dziwię to ciężki okres jak dzieci wyfruwają z gniazdka i się usamodzielniają nie jest lekko ......wiem ,że tam sie nią fajnie zaopiekują ( jedzie w to samo miejsce ,gdzie była w ubiegłym roku i nawet będzie mieszkać u koleżanki z pracy ) ale mimo wszystko ciężko na duszy co sobie wspomnę to ślipię ....... to o tyle dobrze że wiesz że jest w pewnym i sprawdzonym miejscu, bedzie dobrze Ewcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pamiętam opis tej parapetówy ale mi sie nie chce ......już dawno powinnam być w mieście na zakupach a nadal siedzę przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Pamiętam opis tej parapetówy ale mi sie nie chce ......już dawno powinnam być w mieście na zakupach a nadal siedzę przy kompie http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/252/271.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 fajnie sie z Wami gada .....lecę teraz na duże zakupy .....w sobotę mamy imprezę na 20 ludzi z okazji Bitwy pod Grunwaldem wersję dla blondynki proszę bo nie jarzę co to za impreza Hahahaa, ja też ha ha .....15 lipca jest rocznica bitwy po G........15 lipca jest Henryka czyli mojego .....15 lipca ....rok temu zrobiliśmy oficjalne otwarcie domku ( impreza 3-dniowa na ok 60 ludzi z pieczonym dzikiem -pisałam kiedyś ) i teraz w sobotę ......jest rocznica tamtych wydarzeń i żeby śmieszniej było zapraszamy na Bitwę pod Grunwaldem ....przeca wybudowanie domu to prawie Grunwald !!!!! Pamiętam opis tej parapetówy a ja opis bitwy pod Grunwaldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts