Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 słatka grecka z feta i kurczakiem bedzie... Mniam, mniam! Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Matki z dzieckiem na ręku mają pierwszeństwo !!!!!!!!!! A nie ustąpiłaś... Nie zauważyłam bo tak z tyłu się zakradłaś Szłam powoli, bo kochane 9,5 kg na rękach miałam Fajnie jak daje się jeszcze nosić na rękach ..Potem to tylko chce nową grę na PS-a albo kaskę Na SMSy nie odpisuje.... na randki chodzi... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Matki z dzieckiem na ręku mają pierwszeństwo !!!!!!!!!! A nie ustąpiłaś... Nie zauważyłam bo tak z tyłu się zakradłaś Szłam powoli, bo kochane 9,5 kg na rękach miałam Fajnie jak daje się jeszcze nosić na rękach ..Potem to tylko chce nową grę na PS-a albo kaskę Na SMSy nie odpisuje.... na randki chodzi... ehhh Te randki to najgorzej Coś na poprawienie nastroju Amaretto http://www.vomfassuk.com/Webdocs/shop/shopimages/products/normal/L_amaretto_N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Te randki to najgorzej Coś na poprawienie nastroju Amaretto http://www.vomfassuk.com/Webdocs/shop/shopimages/products/normal/L_amaretto_N.jpg Mniam mniam. Właśnie zadzwoniłam do moich Królewiczów bo od 2 dni się nie odzywają : jedne pęknięte okulary, jedna rozcięta noga . Przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Właśnie zadzwoniłam do moich Królewiczów bo od 2 dni się nie odzywają : jedne pęknięte okulary, jedna rozcięta noga . Przeżyją Czyli muszę nauczyć się spokoju Na ostatnim szczepieniu mało nie zedlałam, bo zobaczyłam na Pawła ramionku kroplę KRWI MOJEGO DZIECKA Coś mi się w żołądku z miejsca zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Właśnie zadzwoniłam do moich Królewiczów bo od 2 dni się nie odzywają : jedne pęknięte okulary, jedna rozcięta noga . Przeżyją Czyli muszę nauczyć się spokoju Na ostatnim szczepieniu mało nie zedlałam, bo zobaczyłam na Pawła ramionku kroplę KRWI MOJEGO DZIECKA Coś mi się w żołądku z miejsca zrobiło Troszkę jeszcze przed Tobą Najważniejsze to zachować spokój i zdrowy rozsądek :) Ale nie jest to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jak wda się w tatusia to... Zrobię sobie zapas melisy na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jak wda się w tatusia to... Zrobię sobie zapas melisy na lata no wiesz - w kogoś się pewnie wda - ale i tak wyrobi sobie swój charakterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jak wda się w tatusia to... Zrobię sobie zapas melisy na lata no wiesz - w kogoś się pewnie wda - ale i tak wyrobi sobie swój charakterek Ponoć rybki są bardzo miłe we współżyciu Już się boję tego charakterku, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać, kiedy zacznie mówić i go ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja chce deszczu Ewka - poleciała? Te znane linie sa znane ze spóźnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja chce deszczu Ewka - poleciała? Te znane linie sa znane ze spóźnień. nie wiem nie odzzywa sie godzine temu dzwoniła ,że kpt powiedział ,że jeszcze godzinę czyli ok 16,30........kurde ,kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja chce deszczu Ewka - poleciała? Te znane linie sa znane ze spóźnień. nie wiem nie odzzywa sie godzine temu dzwoniła ,że kpt powiedział ,że jeszcze godzinę czyli ok 16,30........kurde ,kurde no to poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja chce deszczu Ewka - poleciała? Te znane linie sa znane ze spóźnień. nie wiem nie odzzywa sie godzine temu dzwoniła ,że kpt powiedział ,że jeszcze godzinę czyli ok 16,30........kurde ,kurde To pewnie już leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 telefon wyłączony ....pewnie tak .... Ania pamiętaj -małe dzieci -mały klopot ...itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 telefon wyłączony ....pewnie tak .... Ania pamiętaj -małe dzieci -mały klopot ...itd Tak, tak I że jednak powinno się je zjadać w maelńkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 telefon wyłączony ....pewnie tak .... Ania pamiętaj -małe dzieci -mały klopot ...itd Tak, tak I że jednak powinno się je zjadać w maelńkości szybko się uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Jak wda się w tatusia to... Zrobię sobie zapas melisy na lata no wiesz - w kogoś się pewnie wda - ale i tak wyrobi sobie swój charakterek Ponoć rybki są bardzo miłe we współżyciu Już się boję tego charakterku, ale z drugiej strony nie mogę się doczekać, kiedy zacznie mówić i go ujawniać NIE CZEKAJ !!!!!!! Ja też czekałam aż zaczniemówić i chodzić a potem żałowałam, że nie doceniałam tych chwil kiedy leżało w łóżeczku, żarło i spało. Ale zawsze tak jest, że nie wiemy co mamy Jak juz zacznie gadać to nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ewa, bob juz obrany i teraz jeszcze boczuś z cebulka musze posmażyć. A ten boczuś to miał być wędzony czy surowy . Kupiłam wędzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ewa, bob juz obrany i teraz jeszcze boczuś z cebulka musze posmażyć. A ten boczuś to miał być wędzony czy surowy . Kupiłam wędzony bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.07.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 oj, bedzie cos dobrego a mnie czeka pewnie chleb ze smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts