Anna Wiśniewska 13.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Heloł . Dziwny dziś dzień, chodzę z kąta w kąt i nie mogę sobie miejsca znaleźć . Cześć Ola na RW masz stały bilet idę na kolacyjkę... ha a ja już po pizze sobie zrobiłam lubię pizzę, taką domową, konkretną Ja też lubię I lubię ją robić Cześć Andre! Najedzonyś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Komiks polityczny http://webprovider.pl/roman.htm Ola Gdzie Ty takie rzeczy wynajdujesz? Superowe! o tu http://www.gimbla.pl/forum/viewforum.php?f=62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Komiks polityczny http://webprovider.pl/roman.htm Uśmiałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 O kurdę, myślę sobie niezła z Ani kaskaderka tak 3 razy wypadac z samochodu nad kierownica przez szybę , wróciłam do opowiesci i się wyjaśniło ze to rower był, uffff. A czytałam uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Ja raz przeleciałem, do tej pory mam ślad na brodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 -Jaka jest różnica między Jarosławem, a Lechem Kaczyńskimi? - Jarosław jest jak zwykły banan. Lech, to Chiquita! -Jasiu jak ty możesz palić papierosy, jesteś dopiero w 3 klasie. - A pan Lepper jak był w trzeciej to palił. - Ale on był pełnoletni. Trafili za lat wiele do nieba prezydenci Putin, Castro i Kaczyński. Siedzą na niebieskiej łące i płaczą. Pan Bóg ich pyta, dlaczego płaczą. - nie udało mi się do końca stworzyć wielkiej Rosji - mówi Putin. - Nie martw się pokazałeś im drogę, pójdą dalej sami. - Trzymałem naród za mordę, nic ze mnie nie mieli - mówi Castro. - Nie martw się, za rok na Kubie znajdą ropę i będą mieli dobrobyt. Spojrzał Pan Bóg na prezydenta Kaczyńskiego, przysiadł się i też zapłakał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Heloł . Dziwny dziś dzień, chodzę z kąta w kąt i nie mogę sobie miejsca znaleźć . Cześć Ola na RW masz stały bilet idę na kolacyjkę... ha a ja już po pizze sobie zrobiłam lubię pizzę, taką domową, konkretną Ja też lubię I lubię ją robić Cześć Andre! Najedzonyś już? najedzony teraz bym się piwa napił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Ja raz przeleciałem, do tej pory mam ślad na brodzie wrrrrr...to musi być sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aniu -pamiętaj ......co pożyczone to oddane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Ja raz przeleciałem, do tej pory mam ślad na brodzie wrrrrr...to musi być sexi i mam jeszcze taki dołek...po środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Ja raz przeleciałem, do tej pory mam ślad na brodzie wrrrrr...to musi być sexi i mam jeszcze taki dołek...po środku... taki? http://www.medaloffreedom.com/KirkDouglas_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ania, przeleciałaś nad kierownicą? Yhy. I tak ze trzy razy Ja raz przeleciałem, do tej pory mam ślad na brodzie wrrrrr...to musi być sexi i mam jeszcze taki dołek...po środku... taki? http://images.google.pl/url?q=http://www.medaloffreedom.com/KirkDouglas_2.jpg Ola nie widać obrazka, pamiętam dołek Douglasa, mój jest podobny, ale nie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 O, już widze fotkę dołek podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Juz widać, kiedy jest najbliższy pociąg do Kutna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ale opoweść ...palce lizać ....potrafisz opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Juz widać, kiedy jest najbliższy pociąg do Kutna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ola, ale za to wąsy nie chcą mi rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ola, ale za to wąsy nie chcą mi rosnąć oj Ty kusicielu, Pawłowi też nie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts