Ew-ka 13.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no wyłazić... :lol:Ola i Andre... Bo powiem co mi się śniło... Cześć Babeczki! powiesz .....zaraz Cie połaskoczemy ......powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba, co Ci się śniło? lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no wyłazić... :lol:Ola i Andre... Bo powiem co mi się śniło... Cześć Babeczki! powiesz .....zaraz Cie połaskoczemy ......powiesz Ola mogę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Andre- zapomnij - faceci z wąsami są beznadziejni no no no ......nie wiesz co mówisz KOBIETO !!! mój ma i wąsy i brodę ,a teraz zapuścił jeszcze włosy i ma kucyk oj jest się czego złapać kucyka? za kucyka też przede wszystkim kucyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba, co Ci się śniło? lepiej nie pytaj no co, też chciałbym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dawaj - byle nie o facetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba możesz powiedzieć ja nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Gratki Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no wyłazić... :lol:Ola i Andre... Bo powiem co mi się śniło... Cześć Babeczki! powiesz .....zaraz Cie połaskoczemy ......powiesz Ola mogę????? no co TY z Olą ???? ja piernicze ....baby !!!!! co się dzieje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Andre- zapomnij - faceci z wąsami są beznadziejni no no no ......nie wiesz co mówisz KOBIETO !!! mój ma i wąsy i brodę ,a teraz zapuścił jeszcze włosy i ma kucyk oj jest się czego złapać kucyka? za kucyka też przede wszystkim kucyka "Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni. Gdy nie ma w domu dzieci ..... to trzymamy za kucyka" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no wyłazić... :lol:Ola i Andre... Bo powiem co mi się śniło... Cześć Babeczki! powiesz .....zaraz Cie połaskoczemy ......powiesz Ola mogę????? no co TY z Olą ???? ja piernicze ....baby !!!!! co się dzieje ??? Oj.... Ewa.... jaka pruderyjna GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Gratki Ew-ka o kurczę sorryyyy .... ja tak niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba możesz powiedzieć ja nie mam nic przeciwko Aaa.... interesujące Żaba opowiadaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ewka gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Andre- zapomnij - faceci z wąsami są beznadziejni no no no ......nie wiesz co mówisz KOBIETO !!! mój ma i wąsy i brodę ,a teraz zapuścił jeszcze włosy i ma kucyk oj jest się czego złapać kucyka? za kucyka też przede wszystkim kucyka "Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni. Gdy nie ma w domu dzieci ..... to trzymamy za kucyka" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Gratki Ew-ka o kurczę sorryyyy .... ja tak niechcący andre ....zrób za mnie ranking i streszczenie ....plisssssss.. muszę natychmiast wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to opowiadam.. Wczoraj troche rozmawiałam z Olą na priva o typowo kobiecych kształtach..i o tym co i jak rośnie... Prawdopodobnie w związku z tym przyśniło mi się, że wraz z Mirkiem przyjechałam do Oli i Pawła.. Oni wyglądali baardzo młodo, a Ola była nizsza ode mnie o głowę..taka drobniutka.. Jak zostałam sam na sam z Olą.....to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba nie wstydź się, opowiadaj Nic co kobiece nie jest mi obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to opowiadam.. Wczoraj troche rozmawiałam z Olą na priva o typowo kobiecych kształtach..i o tym co i jak rośnie... Prawdopodobnie w związku z tym przyśniło mi się, że wraz z Mirkiem przyjechałam do Oli i Pawła.. Oni wyglądali baardzo młodo, a Ola była nizsza ode mnie o głowę..taka drobniutka.. Jak zostałam sam na sam z Olą.....to...... Upiekłyście pyszny biszkopt z truskawkami ????????//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No to opowiadam.. Wczoraj troche rozmawiałam z Olą na priva o typowo kobiecych kształtach..i o tym co i jak rośnie... Prawdopodobnie w związku z tym przyśniło mi się, że wraz z Mirkiem przyjechałam do Oli i Pawła.. Oni wyglądali baardzo młodo, a Ola była nizsza ode mnie o głowę..taka drobniutka.. Jak zostałam sam na sam z Olą.....to.................................................................Ola zgrabnym ruchem uniosła swoją bluzkę i pokazała mi te swoje duże piękne jędrne piersi, az mnie zatkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts