Ew-ka 13.07.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Żaba a dałam Ci dotknąć? Wiesz z tego co pamiętam, byłam ciekawa jakie są w dotyku, ale nie zdążyłam , ale przebudziłam się oblana potem z pożadania czyli ....ukryte pragnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aniu -pamiętaj ......co pożyczone to oddane Ewka Ja z natury blondynka, a Ty jakoś tak tajemniczo Kto pożycza, kto oddaje? Bo nic nie rozumiem tez się zastanawiałam, moze chodziło o ZUS? cha cha cha ...... ....chodziło mi o emocje ,które Anulka zaserwowała swoim Rodzicom.......będzie miała to oddane od Pawełka Święta prawda - wszystko do człowieka wraca Nawet nie chcę myśleć co mnie czeka Ty to masz przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Daga ,czemu jeszcze nie śpisz??? gorąco ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 no to ja tez idę komara ciąć .....o kurczę ...żebym tylko tych komarów nie wykrakała DOBRANOC KOCHANI I NIEKOCHANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Daga ,czemu jeszcze nie śpisz??? gorąco ??? Nio ........ ale zaraz coś z tym trzba zrobić, bo znowu pośpię jak dziś do 10.30 .... Dobranoc Ewik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam w piękny piąteczek, mamy 22stC w biurze - już nie pamietam tak niskiej temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wsawamy ,wstawamy ........i kawkę pijemy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.07.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ja mam w domku 26 st. Też dawno takiej temperatury nie było i kawa wreszcie smakuje normalnie )) Częstujcie się http://blogs.commercialappeal.com/leslie/archives/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 wsawamy ,wstawamy ........i kawkę pijemy dzień dobry to ja poproszę tą kawkę, nie mogę ślipiów otworzyć...za długo się wczoraj siedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Aniu -pamiętaj ......co pożyczone to oddane Ewka Ja z natury blondynka, a Ty jakoś tak tajemniczo Kto pożycza, kto oddaje? Bo nic nie rozumiem tez się zastanawiałam, moze chodziło o ZUS? cha cha cha ...... ....chodziło mi o emocje ,które Anulka zaserwowała swoim Rodzicom.......będzie miała to oddane od Pawełka Święta prawda - wszystko do człowieka wraca Nawet nie chcę myśleć co mnie czeka Ty to masz przerąbane Ja co prawda nie mam takich przeżyć jak Neferka ale też byłam niezła mam na swoim koncie parę siwych włosów mamuśki I jak patrzę na córę to .....to jabłko naprawde pada niedaleko jabłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No to opowiadam.. Wczoraj troche rozmawiałam z Olą na priva o typowo kobiecych kształtach..i o tym co i jak rośnie... Prawdopodobnie w związku z tym przyśniło mi się, że wraz z Mirkiem przyjechałam do Oli i Pawła.. Oni wyglądali baardzo młodo, a Ola była nizsza ode mnie o głowę..taka drobniutka.. Jak zostałam sam na sam z Olą.....to.................................................................Ola zgrabnym ruchem uniosła swoją bluzkę i pokazała mi te swoje duże piękne jędrne piersi, az mnie zatkało... O rajuśku.................. ale zaszalałaś Żaba ciekawe jakie sny miał dzisiaj Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kawka w moim ulubionym kubeczku http://img155.imageshack.us/img155/577/kawazlaptopem6ig.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 HEHE Ewka pojechałas teraz po badzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ale Ewa u Ciebie ładnie... Zrób mi tez taką kawusię w takim kubeczku.. plizzzzzzzzzzzzzzzz, bo cos nieprzytomna jestem Cześć dziewczyny i Witos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No ekipa widzę już wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.07.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ew-ka, wręcz cudnie jest u Ciebie! Pokaż więcej pokoju http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ale Ewa u Ciebie ładnie... Zrób mi tez taką kawusię w takim kubeczku.. proszę Zabko i gazetka też się należy ..... http://img140.imageshack.us/img140/3083/kawazlaptopem37ui.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cześć ludziska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ew-ka, wręcz cudnie jest u Ciebie! Pokaż więcej pokoju http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif eee tam ......tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie chciałabym nikogo zesłościć ,ale u nas w nocy lało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts