Olkalybowa 14.07.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ew-ka śliczne masz paznokcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie chciałabym nikogo zesłościć ,ale u nas w nocy lało . luzik Olcia u nas też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Swoją drogą śmieszne słowo te "paznokcie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.07.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ew-ka, nie bądź taka Naprawdę chciałabym zobaczyć więcej, zwłaszcza ścianę z oknem, czy też drzwiami na balkon (taras)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ale Ewa u Ciebie ładnie... Zrób mi tez taką kawusię w takim kubeczku.. proszę Zabko i gazetka też się należy ..... http://img140.imageshack.us/img140/3083/kawazlaptopem37ui.jpg Dzięki Ewa.. Tylko kawy nie widzę w tym kubku Wypiłaś? U mnie teraz pada Olcia , co Ci sie sniło? Bo ja nie mogę sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie chciałabym nikogo zesłościć ,ale u nas w nocy lało . luzik Olcia u nas też uff kamien spadł mi z serca, ciekawe jak u Ani Wisniewskiej bo jej strasznie zależało na deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Swoją drogą śmieszne słowo te "paznokcie". sama robiłam ....frencz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 a ja cały czas siedzę na poprzedniej stronie i się zastanawiam czemu nikt nie pisze ale jestem zakręcona...idę naprawdę kawę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Olcia , co Ci sie sniło? Bo ja nie mogę sobie przypomnieć Śniło mi sie,że musiałam wdrapać się na słup wysokiego napięcia i podłączyć przedłużacz. Tam było tak przeraźliwie wysoko, ja na lichej drabinie, nie wiedziałam gdzie ten przedłużacz podłączyć, aż się popłakałam. Potem byłam w kinie,ale miejsc nie było, a potem jakaś balanga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Olcia , co Ci sie sniło? Bo ja nie mogę sobie przypomnieć Śniło mi sie,że musiałam wdrapać się na słup wysokiego napięcia i podłączyć przedłużacz. Tam było tak przeraźliwie wysoko, ja na lichej drabinie, nie wiedziałam gdzie ten przedłużacz podłączyć, aż się popłakałam. Potem byłam w kinie,ale miejsc nie było, a potem jakaś balanga. a ja bardzo rzadko mam sny które pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Swoją drogą śmieszne słowo te "paznokcie". sama robiłam ....frencz ..... Lewą to bym sobie zrobiła, ale prawą nie dałabym rady, podziwiam, no chyba,ze prawej nie masz zrobionej, bo ten kciuk to lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Olcia , co Ci sie sniło? Bo ja nie mogę sobie przypomnieć Śniło mi sie,że musiałam wdrapać się na słup wysokiego napięcia i podłączyć przedłużacz. Tam było tak przeraźliwie wysoko, ja na lichej drabinie, nie wiedziałam gdzie ten przedłużacz podłączyć, aż się popłakałam. Potem byłam w kinie,ale miejsc nie było, a potem jakaś balanga. Dlaczego czasem sny są takie głupawe? Po czorta wchodziłaś na ten słup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Sloneczko, gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Olcia , co Ci sie sniło? Bo ja nie mogę sobie przypomnieć Śniło mi sie,że musiałam wdrapać się na słup wysokiego napięcia i podłączyć przedłużacz. Tam było tak przeraźliwie wysoko, ja na lichej drabinie, nie wiedziałam gdzie ten przedłużacz podłączyć, aż się popłakałam. Potem byłam w kinie,ale miejsc nie było, a potem jakaś balanga. Dlaczego czasem sny są takie głupawe? Po czorta wchodziłaś na ten słup Mama mnie prosiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Sloneczko, a Ty wiesz jaka jest kara za napisanie pierwszego postu na nowej stronie?Streszczenie poprzedniej trzeba napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dlaczego czasem sny są takie głupawe? na boczątku budowy śniło mi się że postawiliśmy dom na środku autostrady oczywiście mąż uważał stoi w dobrym miejscu i nie wie czemu się czepiam obudził mnie jakiś przeraźliwy szloch... kiedyś śniło mi się atakuje mnie pająk z głową psa śniło mi się że wale go butem. Obudziłam się z krzykiem waląc łapą w tapczan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ew-ka, nie bądź taka Naprawdę chciałabym zobaczyć więcej, zwłaszcza ścianę z oknem, czy też drzwiami na balkon (taras)? słoneczko ......gratki i życzenie spełnione http://img140.imageshack.us/img140/5853/okno16gb.jpg http://img100.imageshack.us/img100/4351/okno23vb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzięki Ewa.. Tylko kawy nie widzę w tym kubku Wypiłaś? połowa jest ....ino nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Jeesssuuuu Ewka, ale u Ciebie przytulnie przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Swoją drogą śmieszne słowo te "paznokcie". sama robiłam ....frencz ..... Lewą to bym sobie zrobiła, ale prawą nie dałabym rady, podziwiam, no chyba,ze prawej nie masz zrobionej, bo ten kciuk to lewy i lewą i prawą i na stopach też .......uwielbiam robić paznokcie ......to mnie uspokaja....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts