Anna Wiśniewska 14.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie chciałabym nikogo zesłościć ,ale u nas w nocy lało . luzik Olcia u nas też uff kamien spadł mi z serca, ciekawe jak u Ani Wisniewskiej bo jej strasznie zależało na deszczu Cześć ludziska! U mnie ani kropli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nie chciałabym nikogo zesłościć ,ale u nas w nocy lało . luzik Olcia u nas też uff kamien spadł mi z serca, ciekawe jak u Ani Wisniewskiej bo jej strasznie zależało na deszczu Cześć ludziska! U mnie ani kropli u mnie też ani ani ..... ale jest pochmurno i nadzieja ,że coś spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To u mnie tylko wieje, jest chłodniej ale niebo błękitne jak lazurek w pupę kopany Deszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pociechę sadzę dziś pnące róże przy bokach altanki I w kąciku różanym dwie płożące Ewka Proszę, Ty mi nie życz tych przeżyć tak wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ewka Proszę, Ty mi nie życz tych przeżyć tak wiele Aniu ......takie życie nie martw sie na zapas .....dasz se radę ....Pawełek sukcesywnie bedzie Cię doświadczał to sie nauczysz ....tylko się nie martw za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ewka Proszę, Ty mi nie życz tych przeżyć tak wiele Aniu ......takie życie nie martw sie na zapas .....dasz se radę ....Pawełek sukcesywnie bedzie Cię doświadczał to sie nauczysz ....tylko się nie martw za dużo Postaram się W razie czego będę się tu wypłakiwać. Pomożecie wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ewka Proszę, Ty mi nie życz tych przeżyć tak wiele Aniu ......takie życie nie martw sie na zapas .....dasz se radę ....Pawełek sukcesywnie bedzie Cię doświadczał to sie nauczysz ....tylko się nie martw za dużo Postaram się W razie czego będę się tu wypłakiwać. Pomożecie wtedy? wtedy to już nas nie będzie ani tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witajcie w kolejny bezdeszczowy dzień ZAKLINACZ DESZCZU potrzebny, gdzie takiego można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ewka Proszę, Ty mi nie życz tych przeżyć tak wiele Aniu ......takie życie nie martw sie na zapas .....dasz se radę ....Pawełek sukcesywnie bedzie Cię doświadczał to sie nauczysz ....tylko się nie martw za dużo Postaram się W razie czego będę się tu wypłakiwać. Pomożecie wtedy? wtedy to już nas nie będzie ani tego forum To jeszcze sto lat s pokoju przede mną? Tola Ja też takiego potrzebuję "na gwałt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Może najpierw policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Wyszło mi, że można wkładać te czarne okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 u nas też deszczu ni ma. A zapowiadali nawałnice co oni rozumieja pod tym słowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 u nas też deszczu ni ma. A zapowiadali nawałnice co oni rozumieja pod tym słowem? Też się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Wyszło mi, że można wkładać te czarne okulary znaczy koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Wyszło mi, że można wkładać te czarne okulary znaczy koniec? Tak jakby blisko Coraz bliżej I jeszcze bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 u nas też deszczu ni ma. A zapowiadali nawałnice co oni rozumieja pod tym słowem? Też się zastanawiam ja mam za duzy ogród, żeby go całego podlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Wyszło mi, że można wkładać te czarne okulary znaczy koniec? Tak jakby blisko Coraz bliżej serio? to jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Wyszło mi, że można wkładać te czarne okulary znaczy koniec? Tak jakby blisko Coraz bliżej serio? to jedziemy No to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 oho czajnikowanie się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts