sylvia1 14.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ide obadać Sylwii krzaczory .....zara bede Witus faune a nie flore przedstawiam... czyli zwierzątka... zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobra to teraz godzinka ciszy Ty lepiej przygotuj jakąś ładną bielizne dla Veruni, jeżeli wrodzona pruderyjność Ci pozwoli... Ja sie nie bawie w czajnikowanie, mnie to nie bawi, nie bawi mnie to ze czajnikujecie bo mnie to nie bardzo bawi , mówiłem wam już że mnie czajnikowanie normalnie nie bawi. Ogólnie to nie lubie się powtarzac bo mnie to nie bawi Chcesz o tym pogadać... Nie , nie bawi mnie to jak dla mnie problem jest dość delikatnej materii.... może wartoby udać się do Selima na poradę Ja jestem bezsilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ide obadać Sylwii krzaczory .....zara bede Witus faune a nie flore przedstawiam... czyli zwierzątka... zapraszam serdecznie Widziałam, gratuluję postepow na budowie Hmm takie zwierzątko z ogonkiem to mi zwykle kot pod dzwi przynosi, ale zwykle to to się nie rusza i często ma głowę odgryzioną .... brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cześć ludziska wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cześć ludziska wieczorową porą! Czesc Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac właśnie.. A Witos biedny ma teraz problem..wymyśla cos oryginalnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac właśnie.. A Witos biedny ma teraz problem..wymyśla cos oryginalnego.. swoja droga to troszke ciekawszy byk en dziennik jak pisalas ja im pokaze niech tylko go dorwe i juz czlowiek siedzial i nerwowo czekal na dalszy ciag historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Czesć Neferko Ale Jajcus pewnie w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Czesć Neferko Ale Jajcus pewnie w skowronkach Cze Wredoto Bardzo mi się podobało opowiadanie o g-k i rurach d odkurzacza :) Nie wiem czy to dobry pomysł pwuszczać się w taki kanał :) - jeszcze mogę się wycofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ania czesc chwale sie dziurami pod płot i fauna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Bry uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Bry Bry Jaceńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac właśnie.. A Witos biedny ma teraz problem..wymyśla cos oryginalnego.. Nie Zaba nie wymyślam nic orygilnalnego zapatrzyłem sie tylko na Twoje schody wejściowe są zajebiste , teściowa ich nie pokona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts