sylvia1 14.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zmykam powolutku.. jestem padnieta to beda najbardziej meczace wakacje w moim zyciu.. za to wszsytkie koleznki jzu mi zazdroszcza opalenizny ( jak sie beton podlewa to sloneczko szybko lapie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac właśnie.. A Witos biedny ma teraz problem..wymyśla cos oryginalnego.. Nie Zaba nie wymyślam nic orygilnalnego zapatrzyłem sie tylko na Twoje schody wejściowe są zajebiste , teściowa ich nie pokona. celowo sa właśnie takie... zmykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Bry uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... No i widzisz Wredoto cóżeś narobiła ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 zmykam powolutku.. jestem padnieta to beda najbardziej meczace wakacje w moim zyciu.. za to wszsytkie koleznki jzu mi zazdroszcza opalenizny ( jak sie beton podlewa to sloneczko szybko lapie...) Odpoczywaj - należy Ci się Ja się opaliłam w Paryżu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witos wpisz się też do moich komentarzy.. Ale teraz nie ma co tam pisac bo ty do wszystkiego lajtowo podchodzisz i nie trzeba Cie pocieszac właśnie.. A Witos biedny ma teraz problem..wymyśla cos oryginalnego.. Nie Zaba nie wymyślam nic orygilnalnego zapatrzyłem sie tylko na Twoje schody wejściowe są zajebiste , teściowa ich nie pokona. celowo sa właśnie takie... zmykam... I tu mnie zastanawia jedna rzecz, jakie będą docelowo bo skoro betonowe a nie masz wystawionego zbrojenia to bedzie kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Bry uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... A TOBIE CO ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ania czesc chwale sie dziurami pod płot i fauna.. Dziury fajne, ale zwierzątka jeszcze fajniejsze Opalaj się opalaj, w końcu od czego jest lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 bum ...cyk, cyk Gratki Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cześć Neferko Zawsze mi się z Nefretete kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cześć Neferko Zawsze mi się z Nefretete kojarzy Ciepło, ciepło Nefertiti :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cześć Neferko Zawsze mi się z Nefretete kojarzy Ciepło, ciepło Nefertiti :) na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cześć Neferko Zawsze mi się z Nefretete kojarzy Ciepło, ciepło Nefertiti :) na jedno wychodzi A przecie to i tak wsio ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts