Nefer 14.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Smacznego Co dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Smacznego Co dzisiaj ? Dziękuję, jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobry wieczór A witaj Andre Foczku Cześć Neferko Zawsze mi się z Nefretete kojarzy Ciepło, ciepło Nefertiti :) na jedno wychodzi A przecie to i tak wsio ryba no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Smacznego Co dzisiaj ? Dziękuję, jeszcze nie wiem Nie dość , że kolacja to jeszcze niespodzianka ! Ja zawsze wiem, co będzie na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Gratki Jacuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Gratki Jacuś Dzieki Dagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Smacznego Co dzisiaj ? Dziękuję, jeszcze nie wiem Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy [/quote:f2d377a877] oj nie narzekam na swoj tryb pracy a jakby sie trafila jeszcze jakas naprawde fajna-interesujaca praca to i drugi etet bym zalapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy [/quote:1f5b3defee] oj nie narzekam na swoj tryb pracy a jakby sie trafila jeszcze jakas naprawde fajna-interesujaca praca to i drugi etet bym zalapal [/quote:1f5b3defee] Wariat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Streszczenie poprzednia stronke zaczela Verunium cajnikum lepsza od nieutytulowanego Lidera Witos to nie lubi czajnikowania ale wpisze sie do komentarzy zaby tylko te schody dla tesciowej obejrzy, Ania ma chwile wytknienia bo dsziecko uspilo tatusia, a Andre ktory pojawil sie tuz po wyjsciu Zaby poszedl na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy [/quote:443cb5fb75] oj nie narzekam na swoj tryb pracy a jakby sie trafila jeszcze jakas naprawde fajna-interesujaca praca to i drugi etet bym zalapal [/quote:443cb5fb75] Wariat ! [/quote:443cb5fb75] A sama to pewnie ze dwa razy tyle godzin w miesiacu co ja przepracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2522. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 1018. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. Olkalybowa-7412. fizyk - 7313. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Nefer - 2125. Trini, marcel2000, - 2027. Witos - 1928. Funia, andre59 - 1830. Sylvia1 - 1531. Agniesia, Ew-ka - 1433. joola, tola -1335. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc, jamles - 258. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy [/quote:006b69fb69] oj nie narzekam na swoj tryb pracy a jakby sie trafila jeszcze jakas naprawde fajna-interesujaca praca to i drugi etet bym zalapal [/quote:006b69fb69] Wariat ! [/quote:006b69fb69] A sama to pewnie ze dwa razy tyle godzin w miesiacu co ja przepracuje [/quote:006b69fb69] Przyszły tydzień zapowiada sie zajebiście. Pani Prezes wyjechała a mamy na raz coś koło 11 projktów Będzie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzień Dobry Cześć Nefer! Cześć Aniu, Jak tam ząbek Pawełka ? Fajnie, że już troszkę chłodniej to i dzieci spokojniejsze ( w pewnym wieku ) Odpukać dziś lepiej, choć teraz właśnie znów są kłopoty z zaśnięciem Na szczęście tatuś usypia synka, a matuś paszkwila pisze do takiej jednej niemiłej firmy i gada na forum No i dobrze - Tobie się tez chwilka należy,a tatuś też chętnie pobędzie z synkiem Taaaaa Zrobiłam kontrolę, a tam dziecko pokwikuje a tatuś śpi Ale tak w zasadzie, to tatuś się świetnie synkiem zajmuje, robi to nawet codziennie między 6 i 7 rano, żeby matuś mogła jeszcze snu zażyć Podział ról i obowiązków Skąd ja to znam ... Ale mnie to spotykało tylko kilka dni w miesiącu - jak tatuś był w Polsce W międzyczasie znaczy sie podzial obowiazkow masz na mysli ? nio - przynajmniej na początku ( jak dzieci były małe) - zbieg okoliczności ? zbieg okolicznosci hmmm ??? niekoiecznie ja raczej caly czas w kraju co nie znaczy "w domu" :)Też masz fajny tryb pracy [/quote:5418194a7b] oj nie narzekam na swoj tryb pracy a jakby sie trafila jeszcze jakas naprawde fajna-interesujaca praca to i drugi etet bym zalapal [/quote:5418194a7b] Wariat ! [/quote:5418194a7b] A sama to pewnie ze dwa razy tyle godzin w miesiacu co ja przepracuje [/quote:5418194a7b] Przyszły tydzień zapowiada sie zajebiście. Pani Prezes wyjechała a mamy na raz coś koło 11 projktów Będzie bal [/quote:5418194a7b] Wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę na kolacyjkę Smacznego Co dzisiaj ? Dziękuję, jeszcze nie wiem Nie dość , że kolacja to jeszcze niespodzianka ! Ja zawsze wiem, co będzie na kolację Ja kolacji nie robię, to nie wiem co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nefer, Jajcek, musicie te tasiemce uskuteczniać? Palec boli od kręcenia kółkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nefer, Jajcek, musicie te tasiemce uskuteczniać? Palec boli od kręcenia kółkiem. My tak mamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts