tola 14.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Toluś - fajnie CI :) dużo podróżujesz, to wiesz bardzo się cieszę. Chciałabym w tym roku objechać jezioro Como dookoła, zwiedzić Mediolan i Wenecję nocą, bo za dnia nie zrobiła na mnie wrażenia. Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ty Oluś jeszcze nie w łóżku ????? O tej porze ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Toluś - fajnie CI :) dużo podróżujesz, to wiesz bardzo się cieszę. Chciałabym w tym roku objechać jezioro Como dookoła, zwiedzić Mediolan i Wenecję nocą, bo za dnia nie zrobiła na mnie wrażenia. Może się uda. Do Wenecji to też taki worek kasy jak do Paryża trzeba wziąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Tola noca Wnecja musi byc piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ooooooooooola lubię kłizy to się odezwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 so. anyway nasz sexownis sie zawstdził i gdzies prysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ooooooooooola lubię kłizy to się odezwałam i nawet odgadlas ten rebus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg myślę,że Twoja, ale gdzie blizna? Heloł. ta pozioma kreseczka na lewym podbrudku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach jako bagaz podrecny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Tolusia Ucałuj ode mnie murawę San Siro! I wypoczywaj pięknie! Ale Ci dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ty Oluś jeszcze nie w łóżku ????? O tej porze ??????? właśnie się wybieram , papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach jako bagaz podrecny ? jako Gość Honorowy no wiesz Jajcuś GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ty Oluś jeszcze nie w łóżku ????? O tej porze ??????? właśnie się wybieram , papatki milych snow dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ty Oluś jeszcze nie w łóżku ????? O tej porze ??????? właśnie się wybieram , papatki Ja Cię nie wyrzucam, ale siedzenie przy kompie - z racji niewygody - fajne nie jest I dbać proszę o siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach jako bagaz podrecny ? jako Gość Honorowy no wiesz Jajcuś GRATKI A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg myślę,że Twoja, ale gdzie blizna? Heloł. ta pozioma kreseczka na lewym podbrudku usta to masz zmysłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg myślę,że Twoja, ale gdzie blizna? Heloł. ta pozioma kreseczka na lewym podbrudku usta to masz zmysłowe Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Hondka zostaje na parkingu, Jajcek chce kupić, to nie mogę mu kilometrów nastukać Jedziemy Piknikiem ślubnego. Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts