Jajcek 14.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 StreszczenieAndre poszukiwal Toli w celu spakowania jej walizek, potem byl kłiz ktory wyciagnał Olke z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg myślę,że Twoja, ale gdzie blizna? Heloł. ta pozioma kreseczka na lewym podbrudku usta to masz zmysłowe ale trochę nieogolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Hondka zostaje na parkingu, Jajcek chce kupić, to nie mogę mu kilometrów nastukać Jedziemy Piknikiem ślubnego. Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. Jedźcie szczęśliwie :) I dużo zdjęć poprosimy I oczywiście poszalejcie troszkę A co....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2532. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 1018. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. Olkalybowa-7412. fizyk - 7313. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Nefer - 2125. Trini, marcel2000, - 2027. Witos - 1928. Funia, andre59 - 1830. Sylvia1 - 1531. Agniesia, Ew-ka - 1433. joola, tola -1335. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc, jamles - 258. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://www.soosed.com/images/zidane-hammer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 14.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Hondka zostaje na parkingu, Jajcek chce kupić, to nie mogę mu kilometrów nastukać Jedziemy Piknikiem ślubnego. Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. mogliby Ci "footbolówkę" sprezentować byłaby fajna pamiątka z krainy piłkarskich mistrzów świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Hondka zostaje na parkingu, Jajcek chce kupić, to nie mogę mu kilometrów nastukać Jedziemy Piknikiem ślubnego. Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. Jedźcie szczęśliwie :) I dużo zdjęć poprosimy I oczywiście poszalejcie troszkę A co....... ....tak zrobić zamierzam Jak stanę w tych górach i krzyknę: Pozdrawiam RW....to może usłyszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Cze Kasztanka Toluś ja chcę na tą motorówkę :) ....to skąd Cię zabrać jutro, czekaj na rozstajach Hondką brykasz czy by plain ? Hondka zostaje na parkingu, Jajcek chce kupić, to nie mogę mu kilometrów nastukać Jedziemy Piknikiem ślubnego. Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. Jedźcie szczęśliwie :) I dużo zdjęć poprosimy I oczywiście poszalejcie troszkę A co....... ....tak zrobić zamierzam Jak stanę w tych górach i krzyknę: Pozdrawiam RW....to może usłyszycie Usłyszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 ....tak zrobić zamierzam Jak stanę w tych górach i krzyknę: Pozdrawiam RW....to może usłyszycie Tak zrób Usłyszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Aniu trzymaj kciuki żebym do tego stadionu dojechała, ucałuję i zrobię fotkę specjalnie dla Ciebie. Kochana jesteś! Już kciuki zaciskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://futebolez.blogs.sapo.pt/57499.html Normalnie mnie rozwaliło na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem aaaaaa nowlasnie tak myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 http://www.soosed.com/images/zidane-hammer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts