Nefer 14.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem aaaaaa nowlasnie tak myslalem I w ogóle to męża nie ma już tydzień ... to ja wolę zmienić temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem aaaaaa nowlasnie tak myslalem I w ogóle to męża nie ma już tydzień ... to ja wolę zmienić temat :) Czyzby wekend samotnosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Zdaje sie ze dzieci tez juz na wkacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem aaaaaa nowlasnie tak myslalem I w ogóle to męża nie ma już tydzień ... to ja wolę zmienić temat :) Czyzby wekend samotnosci ? Tiaaaaa ,........ pojadę do dzieci na chwilke (są 130 km od W-wy) w sobotę wiczorem pójdę z koleżanką (!!!!!!!!!) do kina, w niedzielę pojadę do koleżanki (!!!!!!!!) na działkę - końcówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Oluś zlituj się nad biednym Andre ( i nad jego małżonką) Wczorajszy seans z Żabą był niezły :) Co tu sie wczoraj dzialo ???? Juz zaczynam zalowac ze mnie nie bylo Żałuj - może Ci Ola z Żabą opowiedzą ....to bardzo intymne.... A czemu ty niechcesz mi opowiedziec ? Bo ja tak ładnie nie umiem jak Żaba .... a poza tym to był jej sen :) czego nie umiesz ? opowiadać ja to operacyjny jestem aaaaaa nowlasnie tak myslalem I w ogóle to męża nie ma już tydzień ... to ja wolę zmienić temat :) Czyzby wekend samotnosci ? Tiaaaaa ,........ pojadę do dzieci na chwilke (są 130 km od W-wy) w sobotę wiczorem pójdę z koleżanką (!!!!!!!!!) do kina, w niedzielę pojadę do koleżanki (!!!!!!!!) na działkę - końcówa [/quote:1412bb6fa0] na TĘ dzialke ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 na TĘ dzialke ??? Tiaaaaaa na tę działkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ola i Żaba już pewnie znowu śnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 na TĘ dzialke ??? Tiaaaaaa na tę działkę :) hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ola i Żaba już pewnie znowu śnią pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Poczajnikuję przez chwilkę a potem spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A Ola i Żaba już pewnie znowu śnią pewnie tak... Może jutro opowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts