Nefer 14.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło Hihi! Nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło a co potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło Hihi! Nie strasz Ależ Aniu - to takie żarty - miłość jest wieczna i ............ i.......... nie słyszałaś , że po ślubie nie jest lepiej tylko częściej ???????????? Ale chciałam te plotki zdementować. Jest lepiej...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu No to jeszcze raz przyjemnego wyjazdu i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Szerokiej drogi i miłego wypoczynku Pomachamy Ci chusteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło a co potem ? a potem - wszystkie chwyty dozwolone :) Czy tw. wolna amerykanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Cudownego urlopu i szczęśliwej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Pa Toluś! Jajcek Ty sam wiesz, co I znowu wystawiłam... no to pa, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Pa Toluś! Jajcek Ty sam wiesz, co I znowu wystawiłam... no to pa, dobranoc PA - odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobranoc równiez tez mam oczy na zapalkach, gasze komp i pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobranoc równiez tez mam oczy na zapalkach, gasze komp i pa... Pa Kocurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Znowu robi się ciekawie... Ciekawie to się zrobi jak mój mąż wróci :) Opowiesz? Tego się nie da opowiedzieć Fiu, fiu... Wiesz, jak budować napięcie Fiu, fiu Po 15 latach małżeństwa budowa napięcia to podstawa !!!!!!! To zamiast gry wstepnej ? raczej, żeby do gry wstępnej w ogóle doszło Hihi! Nie strasz Ależ Aniu - to takie żarty - miłość jest wieczna i ............ i.......... nie słyszałaś , że po ślubie nie jest lepiej tylko częściej ???????????? Ale chciałam te plotki zdementować. Jest lepiej...:) Pewnie, że jest lepiej. Za to ja dementuję, że jest częściej. Bo nie jest Może jak już się Paweł wyprowadzi, a co najmniej przestanie budzić w nocy i o świcie... No, teraz to już serio zmykam. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Pewnie, że jest lepiej. Za to ja dementuję, że jest częściej. Bo nie jest Może jak już się Paweł wyprowadzi, a co najmniej przestanie budzić w nocy i o świcie... No, teraz to już serio zmykam. Pa! Spoko, luz. Dokładnie tak będzie. Jesteście na mocnym zakręcie ale warto poczekać :) Daję Ci na to słowo honoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No tak, to ja się odmeldowuję. Dobrej nocy życzę i do usłyszenia w sierpniu Pa Toluś! Jajcek Ty sam wiesz, co I znowu wystawiłam... no to pa, dobranoc Spij dobrze Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dobranoc równiez tez mam oczy na zapalkach, gasze komp i pa... No to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Idę pomarzyć... o... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts