Gość 15.07.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg Uwielbiam dakie dołeczki w brodzie u facetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim więc odpuszczam, a potem żałuję, bo coś jest zawalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.07.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 pierwszy raz w życiu rozmawiałam ze skypa .......Kaśka do mnie dzwoniła .....ale wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak masz kamerkę to możesz pooglądac rozmówcę 100 wejśc "na mój problem" a tak malo odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak masz kamerkę to możesz pooglądac rozmówcę i nie mam kamerki ale to jest pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Zgaduj - zgadula, czyja to gębula? http://www.piotrala.republika.pl/do%B3ek1.jpg myślę,że Twoja, ale gdzie blizna? Heloł. ta pozioma kreseczka na lewym podbrudku usta to masz zmysłowe WOW!!!! Cześć dziewczyny..ja przejezdnie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim więc odpuszczam, a potem żałuję, bo coś jest zawalone dla "świętego spokoju" to ja odpuszczam całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim więc odpuszczam, a potem żałuję, bo coś jest zawalone dla "świętego spokoju" to ja odpuszczam całe szczęście ach, gdybyż tą mądrość mój szanowny pojął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim więc odpuszczam, a potem żałuję, bo coś jest zawalone dla "świętego spokoju" to ja odpuszczam całe szczęście ach, gdybyż tą mądrość mój szanowny pojął ciekawe czy jamlesowa by takiego twardziela "przerobiła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jamles, a jak Twoja zona daje sobie radę z Tobą? Bo moj jest dość uparty zawsze postawi na swoim no prawie zawsze ja mogłabym postawić na swoim, ale potrzebuje troche spokoju. Pracę mam nerowwą w spokoju to się nie da postawić na swoim więc odpuszczam, a potem żałuję, bo coś jest zawalone dla "świętego spokoju" to ja odpuszczam całe szczęście ach, gdybyż tą mądrość mój szanowny pojął ciekawe czy jamlesowa by takiego twardziela "przerobiła" może ma jakieś metody, mi sie nie chce certolić. Nudzą mnie podchody Ja tylko proszę o logiczne myslenie i działanie. Czasami to za duże żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Dzień Dobry witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 chyba pojadę odwiedzić moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 chyba pojadę odwiedzić moje dzieci Szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 witam wszystkich no no fajne zabawa i kto to jest ???? no całkiem całkiem a oczka jakie ma ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 witam wszystkich no no fajne zabawa i kto to jest ???? no całkiem całkiem a oczka jakie ma ?????? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 witam wszystkich no no fajne zabawa i kto to jest ???? no całkiem całkiem a oczka jakie ma ?????? ?? może o zdjęcie andre chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts