Nefer 16.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Kasztanko Bombowy facet! Ile lat sobie liczy? Cześć Verunia! lat hehehehe rok i 3 miesiace Żartujesz ! Wcale nie jest za gruby ! Jest po prostu większy niż dzieci w jego wieku - i się ciesz :) Moje oba zawsze były za chude I nie da się utuczyć do dziś (15 i 13 lat) A po co ty je chcesz tuczyć Już mi przeszło - pogodziłam się w faktem Juz za późno, ale jak były małe to kluchy, pierogi, pizze i nic ... Wiesz, byłam złą matka - co głodziła dzieci Kiedyś mój tatuś mi pogroził odebraniem praw rodzicielkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Muszę iść na poprzednią stronkę po Ranking, zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zmiana warty przy klawiszach Dobranoc dziewczyny, miłych snów Nie daj się Andre, albo kup mu laptopa muszę to rozważyć jest w domu drugi kopm, tylko trochę stary.... nie chcą pracować w sieci kurde,kurde... Jeszcze wpadnę na trochę Wpadnij - kurde, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Kasztanko Bombowy facet! Ile lat sobie liczy? Cześć Verunia! lat hehehehe rok i 3 miesiace Żartujesz ! Wcale nie jest za gruby ! Jest po prostu większy niż dzieci w jego wieku - i się ciesz :) Moje oba zawsze były za chude I nie da się utuczyć do dziś (15 i 13 lat) A po co ty je chcesz tuczyć Już mi przeszło - pogodziłam się w faktem Juz za późno, ale jak były małe to kluchy, pierogi, pizze i nic ... Wiesz, byłam złą matka - co głodziła dzieci Kiedyś mój tatuś mi pogroził odebraniem praw rodzicielkich Jak to głodziła? A te kluchy, pierogi i pizze to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Kasztanko Bombowy facet! Ile lat sobie liczy? Cześć Verunia! lat hehehehe rok i 3 miesiace Żartujesz ! Wcale nie jest za gruby ! Jest po prostu większy niż dzieci w jego wieku - i się ciesz :) Moje oba zawsze były za chude I nie da się utuczyć do dziś (15 i 13 lat) A po co ty je chcesz tuczyć Już mi przeszło - pogodziłam się w faktem Juz za późno, ale jak były małe to kluchy, pierogi, pizze i nic ... Wiesz, byłam złą matka - co głodziła dzieci Kiedyś mój tatuś mi pogroził odebraniem praw rodzicielkich Jak to głodziła? A te kluchy, pierogi i pizze to co? Ale bezskutecznie !!! Przynajmniej tak wydawało się mojemu tacie, który wszystko wie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ja lece dobranoc musze miec sile na jutrzejsze zmagania buziaki papaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ja lece dobranoc musze miec sile na jutrzejsze zmagania buziaki papaaa Papapapa Zbieraj siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Kasztanko Bombowy facet! Ile lat sobie liczy? Cześć Verunia! lat hehehehe rok i 3 miesiace Żartujesz ! Wcale nie jest za gruby ! Jest po prostu większy niż dzieci w jego wieku - i się ciesz :) Moje oba zawsze były za chude I nie da się utuczyć do dziś (15 i 13 lat) A po co ty je chcesz tuczyć Już mi przeszło - pogodziłam się w faktem Juz za późno, ale jak były małe to kluchy, pierogi, pizze i nic ... Wiesz, byłam złą matka - co głodziła dzieci Kiedyś mój tatuś mi pogroził odebraniem praw rodzicielkich Jak to głodziła? A te kluchy, pierogi i pizze to co? Ale bezskutecznie !!! Przynajmniej tak wydawało się mojemu tacie, który wszystko wie najlepiej A ja Pawłowi tylko mleczko - i jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ja lece dobranoc musze miec sile na jutrzejsze zmagania buziaki papaaa Pa Kasztanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 I ja też lecę Łóżeczko dobry mebel, tęskno mi do niego już Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Kasztanko Bombowy facet! Ile lat sobie liczy? Cześć Verunia! lat hehehehe rok i 3 miesiace Żartujesz ! Wcale nie jest za gruby ! Jest po prostu większy niż dzieci w jego wieku - i się ciesz :) Moje oba zawsze były za chude I nie da się utuczyć do dziś (15 i 13 lat) A po co ty je chcesz tuczyć Już mi przeszło - pogodziłam się w faktem Juz za późno, ale jak były małe to kluchy, pierogi, pizze i nic ... Wiesz, byłam złą matka - co głodziła dzieci Kiedyś mój tatuś mi pogroził odebraniem praw rodzicielkich Jak to głodziła? A te kluchy, pierogi i pizze to co? Ale bezskutecznie !!! Przynajmniej tak wydawało się mojemu tacie, który wszystko wie najlepiej A ja Pawłowi tylko mleczko - i jak wygląda? Moje też mlekiem pasione - do 4-go miesiąca życia żarły mnie co 2 godziny ... ale nigdy nie "przyrastały" jak Pan Bóg przykazała. Potem się okazało, że moja teściowa jak wychodziła z moim mężem na spacer ( jak był mały) to ludzie mu bułki dawali, bo taki chudy ... Genetyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 sTRESZCZENIE Ania ze zdziwieniem otworzyła stronę i dostała od Andre gacie XXXS. Andre Gawłowi musiał opowiadać historię gaci. Kasztanka pokazała swojego duuuużego chłopaka i kominek. Nefer marzy o następnym domu chociaż tego jeszcze nie wybudowała Ania ze śmiechem zakończyła stronę RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 256 2. inż. Mamoń - 244 3. SławekD-żonka - 181 4. Joanna i Janusz - 132 5. kze - 131 6. Whisper - 119 7. verunia - 102 8. Kasztanka - 90 9. Majka - 81 10. maksiu - 79 11. Olkalybowa-74 12. fizyk - 73 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 39 17. Moniś,andrzejka - 36 18. facio, Aga J.G -35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 26 24. Nefer - 21 25. Trini, marcel2000, - 20 27. Witos - 19 28. Funia, andre59 - 18 30. Sylvia1 Ew-ka- 15 31. Agniesia, - 14 33. joola, tola -13 35. Jane, karolka - 10 37. Wojty, kasia64 - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles, Anna Wiśniewska- 3 54. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc - 2 58. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 I ja też lecę Łóżeczko dobry mebel, tęskno mi do niego już Do jutra! Pa - śpij póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 witajcie czy zna ktos z Was strone na ktorej mozna zobaczyc cala Polske z satelity, i mozna przyblizyc zeby zobaczyc swoj domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 witajcie czy zna ktos z Was strone na ktorej mozna zobaczyc cala Polske z satelity, i mozna przyblizyc zeby zobaczyc swoj domek ? Google Earth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zostałabym jeszcze, ale do pracki rano trzeba wstać Więc- Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zostałabym jeszcze, ale do pracki rano trzeba wstać Więc- Dobranoc Dobranoc Verunia Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 16.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nefer bardzo slago widac mozna to poprawic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nefer bardzo slago widac mozna to poprawic ? Raczej nie - nawet satelita ma ograniczone możliwości :) Jeszcze poszukaj. Ostatnio w W-wie na stronie Katastu zamieścili mapy satelitarne okolic ale też z nóg nie zwalają. Ale można jeszcze wynająć mały samolocik i cyknąć z góry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zmiana warty przy klawiszach Dobranoc dziewczyny, miłych snów Nie daj się Andre, albo kup mu laptopa muszę to rozważyć jest w domu drugi kopm, tylko trochę stary.... nie chcą pracować w sieci kurde,kurde... Jeszcze wpadnę na trochę Wpadnij - kurde, kurde Wpadam - kurde,kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts