Anna Wiśniewska 17.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No, tak... wszyscy pomnażają nasze PKB tylko ja się lenię Nawet nowego obywatela nie wychowuję ku chwale ojczyzny, bo śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 150% obywatela RP się budzi, zmykam więc zapewniać mu szczęśliwe dzieciństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie jak kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie jak kamienie? czort wie. Ostatnio z T trudno się rozmawia. Pokazał mu wyniki w ankiecie. Przeczytał, stwierdził, że "zrobimy" bonie. Czasami mi się wydaje, że żal mu czasów, kiedy mógł po powrocie z pracy do blokowiska rzucić sie na kanapę przed telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie jak kamienie? czort wie. Ostatnio z T trudno się rozmawia. Pokazał mu wyniki w ankiecie. Przeczytał, stwierdził, że "zrobimy" bonie. Czasami mi się wydaje, że żal mu czasów, kiedy mógł po powrocie z pracy do blokowiska rzucić sie na kanapę przed telewizorem czasami też mi tego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie jak kamienie? czort wie. Ostatnio z T trudno się rozmawia. Pokazał mu wyniki w ankiecie. Przeczytał, stwierdził, że "zrobimy" bonie. Czasami mi się wydaje, że żal mu czasów, kiedy mógł po powrocie z pracy do blokowiska rzucić sie na kanapę przed telewizorem Majka przekaż T, ze mi się tak podoba jak jest , Ja chyba zacznę drugą chałupę budować, bo mojemu M zaczęło się nudzić...wszystko rozgrzebane a jemu się nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Potrzebuję czegoś na odstresowanie . Moje dzieci wyruszyły na pierwszą samodzielną wyprawę z plecakami i namiotem. Siedzą teraz w Wołowie i dobrze się bawią a ja nie mogę nic robić z nerwów. Komórka w ciągłym pogotowi. Czy jestem toksyczną matką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 a coś Ty. Nie jesteś. Ja tez się martwię i wyobraxnia przedstawia mi okropne sceny. Może dlatego, że pamiętam co sama wyczyniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 witajcie jak kamienie? czort wie. Ostatnio z T trudno się rozmawia. Pokazał mu wyniki w ankiecie. Przeczytał, stwierdził, że "zrobimy" bonie. Czasami mi się wydaje, że żal mu czasów, kiedy mógł po powrocie z pracy do blokowiska rzucić sie na kanapę przed telewizorem Majka przekaż T, ze mi się tak podoba jak jest , Ja chyba zacznę drugą chałupę budować, bo mojemu M zaczęło się nudzić...wszystko rozgrzebane a jemu się nudzi ale sie uwzieły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba się uwzięły w sobote, kole 17-stej chciałam się zabrać za robienie kaskady pomiedzy jednym stawem a drugim. Teraz jest świetny na to czas, bo właściwie jest sucho. No i niebacznie chciałam, aby mi trochę pomógł d...a zbita tak się nie da, za malo materiału, nie ten kamień i takie tam pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 17.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam kochane towarzystwo w ten piękny słoneczny dzień a w zasadzie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba się uwzięły w sobote, kole 17-stej chciałam się zabrać za robienie kaskady pomiedzy jednym stawem a drugim. Teraz jest świetny na to czas, bo właściwie jest sucho. No i niebacznie chciałam, aby mi trochę pomógł d...a zbita tak się nie da, za malo materiału, nie ten kamień i takie tam pierdoły. właściwie to uwzionły w sobota o 17-tej kiepsko pora na robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 a coś Ty. Nie jesteś. Ja tez się martwię i wyobraxnia przedstawia mi okropne sceny. Może dlatego, że pamiętam co sama wyczyniałam Majko chyba zła pogoda dla facetów. Myśmy dopiero co wrócili z urlopu i żyliśmy tym samodzielnym wyjazdem córek, więc na dom nie było czasu. Wczoraj o 17 tej M miał mistrza. Ze spokojem obserwował jak córki się pakują, kiedy z biedą upchały rzeczy w plecakach M przypomnialo się, że ciuchy powinny być zapakowane w worki foliowe na przypadek zmoczenia . Młodym ręce opadły O tak człowiek w pewnym wieku powinien już nie pamiętać co robił w wieku swoich dzieci Jamles - co się uzioły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witam kochane towarzystwo w ten piękny słoneczny dzień a w zasadzie popołudnie Witaj Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba się uwzięły w sobote, kole 17-stej chciałam się zabrać za robienie kaskady pomiedzy jednym stawem a drugim. Teraz jest świetny na to czas, bo właściwie jest sucho. No i niebacznie chciałam, aby mi trochę pomógł d...a zbita tak się nie da, za malo materiału, nie ten kamień i takie tam pierdoły. właściwie to uwzionły w sobota o 17-tej kiepsko pora na robota ale ja wróciłam z pracy o 15.30 Po drodze musialam zajechać do "liroja" po 25kg worek kleju do kamienia. ledwo go wtachałam do bagaznika A jemu nie chciało się nawet ze mną pomysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba się uwzięły w sobote, kole 17-stej chciałam się zabrać za robienie kaskady pomiedzy jednym stawem a drugim. Teraz jest świetny na to czas, bo właściwie jest sucho. No i niebacznie chciałam, aby mi trochę pomógł d...a zbita tak się nie da, za malo materiału, nie ten kamień i takie tam pierdoły. właściwie to uwzionły w sobota o 17-tej kiepsko pora na robota ale ja wróciłam z pracy o 15.30 Po drodze musialam zajechać do "liroja" po 25kg worek kleju do kamienia. ledwo go wtachałam do bagaznika A jemu nie chciało się nawet ze mną pomysleć. i takby źle wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba się uwzięły w sobote, kole 17-stej chciałam się zabrać za robienie kaskady pomiedzy jednym stawem a drugim. Teraz jest świetny na to czas, bo właściwie jest sucho. No i niebacznie chciałam, aby mi trochę pomógł d...a zbita tak się nie da, za malo materiału, nie ten kamień i takie tam pierdoły. właściwie to uwzionły w sobota o 17-tej kiepsko pora na robota ale ja wróciłam z pracy o 15.30 Po drodze musialam zajechać do "liroja" po 25kg worek kleju do kamienia. ledwo go wtachałam do bagaznika A jemu nie chciało się nawet ze mną pomysleć. i takby źle wymyślił nie wiem, czy źle. Normalny facet to chyba by sie cieszył, że chcę coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 nie wiem, czy źle. Normalny facet to chyba by sie cieszył, że chcę coś zrobić. i tu się z Tobą ZGADZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.07.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts