Olkalybowa 17.07.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 byłam w komentarzach u Żaby, Agi i jeszcze na psim forum czytałam o kagańcach Bezanowi się to nie spodoba jedziemy na Mazury na żagle , a Bezan ma w zwyczju podgryzać w ręce nowo poznanych ludzi, tak z sympatii oczywiscie A to pieszczoch Już coś wybrałaś? metalowy czy skórzany? Waham się między plastikowym a metalowym, metalowego się trosze boję, bo Bezan czasem ma takie przyspieszenie,ze jak mnie walnie to siniak murowany no tak, przy jego temperamencie, bliskie spotkania trzeciego stopnia są nieuniknione a te plastikowe solidnie wyglądają? jedyny jaki był w sklepie miał pęknięty jeden z elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Mówiłas, że na Mazurach można łódkę wynająć, ile to kosztuje? zależy od wielkości jachtu, od około 150zł w zwyż za dobę hmmm... najpierw papiery musiałbym zrobić... może kiedyś.... na początek to chyba najlepiej byłoby przyłączyć się do kogoś, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A co Wy tak sobie gawędzicie? Hej, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 byłam w komentarzach u Żaby, Agi i jeszcze na psim forum czytałam o kagańcach Bezanowi się to nie spodoba jedziemy na Mazury na żagle , a Bezan ma w zwyczju podgryzać w ręce nowo poznanych ludzi, tak z sympatii oczywiscie A to pieszczoch Już coś wybrałaś? metalowy czy skórzany? Waham się między plastikowym a metalowym, metalowego się trosze boję, bo Bezan czasem ma takie przyspieszenie,ze jak mnie walnie to siniak murowany no tak, przy jego temperamencie, bliskie spotkania trzeciego stopnia są nieuniknione a te plastikowe solidnie wyglądają? jedyny jaki był w sklepie miał pęknięty jeden z elementów a skórzanych nigdzie nie widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ojojoj koniec chyba bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ale zrobiłam wejście.. Jak sam Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A co Wy tak sobie gawędzicie? Hej, hej! O, czajnik Cześć Żabciu Grrrrrratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ojojoj koniec chyba bliski był bliski, tak bliski Gratki Żabko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Ale zrobiłam wejście.. Jak sam Mamoń Wejście I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 256 2. inż. Mamoń - 244 3. SławekD-żonka - 181 4. Joanna i Janusz - 132 5. kze - 131 6. Whisper - 119 7. verunia - 102 8. Kasztanka - 90 9. Majka - 81 10. maksiu - 79 11. Olkalybowa-74 12. fizyk - 73 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 39 17. Moniś,andrzejka - 36 18. facio, Aga J.G -35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier, zaba_gonia 27 24. Nefer - 21 25. Trini, marcel2000, - 20 27. Witos - 19 28. Funia, andre59 - 18 29. ew-ka -16 30. Sylvia1 - 15 31. Agniesia, - 14 33. joola, tola -13 35. Jane, karolka - 10 37. Wojty, kasia64 - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles, Anna Wiśniewska- 3 54. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc - 2 58. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch, Sloneczko - 1 W związku z depresją spowodowaną kłopotami na budowie...odmawiam pisania streszczenia......niech instalator se pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 byłam w komentarzach u Żaby, Agi i jeszcze na psim forum czytałam o kagańcach Bezanowi się to nie spodoba jedziemy na Mazury na żagle , a Bezan ma w zwyczju podgryzać w ręce nowo poznanych ludzi, tak z sympatii oczywiscie A to pieszczoch Już coś wybrałaś? metalowy czy skórzany? Waham się między plastikowym a metalowym, metalowego się trosze boję, bo Bezan czasem ma takie przyspieszenie,ze jak mnie walnie to siniak murowany no tak, przy jego temperamencie, bliskie spotkania trzeciego stopnia są nieuniknione a te plastikowe solidnie wyglądają? jedyny jaki był w sklepie miał pęknięty jeden z elementów a skórzanych nigdzie nie widziałaś? widziałam ale jakoś nie przemawiają do mnie, cieżko je chyba utrzymac w czystości, a Bezan wciska nos we wszystko co śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 cześc Ola i Andre! A gdzie gacie dla mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Mówiłas, że na Mazurach można łódkę wynająć, ile to kosztuje? zależy od wielkości jachtu, od około 150zł w zwyż za dobę hmmm... najpierw papiery musiałbym zrobić... może kiedyś.... na początek to chyba najlepiej byłoby przyłączyć się do kogoś, prawda? pewnie,z elepiej z kimś, nie ma co ryzykować, tzreba troche popływać,aby czuć sie pewnie i nie utopić załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 byłam w komentarzach u Żaby, Agi i jeszcze na psim forum czytałam o kagańcach Bezanowi się to nie spodoba jedziemy na Mazury na żagle , a Bezan ma w zwyczju podgryzać w ręce nowo poznanych ludzi, tak z sympatii oczywiscie A to pieszczoch Już coś wybrałaś? metalowy czy skórzany? Waham się między plastikowym a metalowym, metalowego się trosze boję, bo Bezan czasem ma takie przyspieszenie,ze jak mnie walnie to siniak murowany no tak, przy jego temperamencie, bliskie spotkania trzeciego stopnia są nieuniknione a te plastikowe solidnie wyglądają? jedyny jaki był w sklepie miał pęknięty jeden z elementów a skórzanych nigdzie nie widziałaś? widziałam ale jakoś nie przemawiają do mnie, cieżko je chyba utrzymac w czystości, a Bezan wciska nos we wszystko co śmierdzi nasz stary pies, Panie świeć nad jego duszą, lubił się tarzać we wszystkim co śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 cześc Ola i Andre! A gdzie gacie dla mnie???? właśnie wyszłam w tej sprawie do sklepu, momento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 W zwiazku z tym, że mnie jawnie się mnie tu lekceważy ..ide pić i płakać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 cześc Ola i Andre! A gdzie gacie dla mnie???? za chwiklkę będą, szukam czegoś odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 W zwiazku z tym, że mnie jawnie się mnie tu lekceważy ..ide pić i płakać.. wariatka, zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.07.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 W zwiazku z tym, że mnie jawnie się mnie tu lekceważy ..ide pić i płakać.. wariatka, zostań I jeszcze wyzywają...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Gaciorki dla Żabki http://www.bielizna.qlweb.info/best/45.jpg czarne, takie jak lubisz, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts