andre59 17.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sorki,ale ja się już pożegnam, bo mam jeszcze trochę roboty w kuchni a padam na cycki ze zmęczenia. Papatki. Dosadnie powiedziane Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 właśnie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sorki,ale ja się już pożegnam, bo mam jeszcze trochę roboty w kuchni a padam na cycki ze zmęczenia. Papatki. Dosadnie powiedziane Jest tu kto? ja jestem Piotrek nie chce zasnac szlag mnie trafi zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 coś się źle wkleiło [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sorki,ale ja się już pożegnam, bo mam jeszcze trochę roboty w kuchni a padam na cycki ze zmęczenia. Papatki. Dosadnie powiedziane Jest tu kto? ja jestem Piotrek nie chce zasnac szlag mnie trafi zaraz Wujek Andre zaśpiewa kołysankę: Aaa, aaa, były sobie kotki dwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andre, zajrzyj tutaj http://zagle.onet.pl/4,26,6,140408,0,0,forum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Verunia, próbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sorki,ale ja się już pożegnam, bo mam jeszcze trochę roboty w kuchni a padam na cycki ze zmęczenia. Papatki. Dosadnie powiedziane Jest tu kto? ja jestem Piotrek nie chce zasnac szlag mnie trafi zaraz Wujek Andre zaśpiewa kołysankę: Aaa, aaa, były sobie kotki dwa.... Teraz to Piotrek dopiero otworzył oczy ze zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andre, zajrzyj tutaj http://zagle.onet.pl/4,26,6,140408,0,0,forum.html Zajrzałem, fajna stronka Szkoda, że w tym roku nie mogę skorzystać Tak po prawdzie to wolałbym wybrać się pod żagle z kimś znanym z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sorki,ale ja się już pożegnam, bo mam jeszcze trochę roboty w kuchni a padam na cycki ze zmęczenia. Papatki. Dosadnie powiedziane Jest tu kto? ja jestem Piotrek nie chce zasnac szlag mnie trafi zaraz Wujek Andre zaśpiewa kołysankę: Aaa, aaa, były sobie kotki dwa.... Teraz to Piotrek dopiero otworzył oczy ze zdziwienia hehheheheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Hejka Współczuję Kasztanko. Znam to Paweł na szczęście śpi, ale masakryczny dzień mieliśmy dziś W południe mały przewrócił się razem z wózkiem na beton. Wygląda na to, że wszystko ok, ale była i krew i płacz. Ręcę mi się trzęsą do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Qrcze, nie pamiętam dalszych słów tej kołysanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Cześć Ania Na pewno nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Qrcze, nie pamiętam dalszych słów tej kołysanki 1 zwrotka: Ach śpij kochanie Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz To co mogę chcę ci dać, o nic się nie musisz bać więc dlaczego nie chcesz spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Qrcze, nie pamiętam dalszych słów tej kołysanki 2 zwrotka: Ach śpij, bo nocą kiedy gwiazdki się na niebie złocą wszystkie dzieci nawet złe, pogrążone są we snie A ty jeden tylko nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andre, zajrzyj tutaj http://zagle.onet.pl/4,26,6,140408,0,0,forum.html Zajrzałem, fajna stronka Szkoda, że w tym roku nie mogę skorzystać Tak po prawdzie to wolałbym wybrać się pod żagle z kimś znanym z forum Człowiek z gitarą zawsze mile jest widziany na żaglach, zwłaszcza jak się paru szant nauczy. W tym roku też się już nie wybieramy, ale za rok kto wie, moze też Ola dałaby się namowić na wspolny rejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Qrcze, nie pamiętam dalszych słów tej kołysanki 1 zwrotka: Ach śpij kochanie Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz To co mogę chcę ci dać, o nic się nie musisz bać więc dlaczego nie chcesz spać? O własnie, właśnie Pamiętasz Dymszę z przedwojennego filmu? Kto tam jeszcze grał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Andre, zajrzyj tutaj http://zagle.onet.pl/4,26,6,140408,0,0,forum.html Zajrzałem, fajna stronka Szkoda, że w tym roku nie mogę skorzystać Tak po prawdzie to wolałbym wybrać się pod żagle z kimś znanym z forum Człowiek z gitarą zawsze mile jest widziany na żaglach, zwłaszcza jak się paru szant nauczy. W tym roku też się już nie wybieramy, ale za rok kto wie, moze też Ola dałaby się namowić na wspolny rejs Ja mam patent żeglarza jachtowego. Jakbyście keidyś szukali kogoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Hejka Współczuję Kasztanko. Znam to Paweł na szczęście śpi, ale masakryczny dzień mieliśmy dziś W południe mały przewrócił się razem z wózkiem na beton. Wygląda na to, że wszystko ok, ale była i krew i płacz. Ręcę mi się trzęsą do tej pory. okropne ja jak byłam mała też podobna tak wypadłam z wozka i nic. Mam nadzieję Chociaż czasami mi odwala, ale tylko trochę , przysięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts