Gość 17.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? sobie ..... lubię śpiewać i ponoć umiem Ja lubię ale nie umiem , ale i tak śpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? Jak za bardzo dokazuje to wtedy jest inny repertuar np .....Bajmu "......Józek !!! nie daruję Ci tej nocy !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? sobie ..... lubię śpiewać i ponoć umiem a ja lubię, ale nie za bardzo umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? sobie ..... lubię śpiewać i ponoć umiem a ja lubię, ale nie za bardzo umiem Ja śpiewam tylko Pawłowi, bo on i tak mnie kocha Raz Bartek podsłuchał i potem wzruszony mi powiedział, że to takie słodkie, tak śpiewam maluszkowi, chociaż wcale nie umiem i głosu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór Cześć Nefer! Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? sobie ..... lubię śpiewać i ponoć umiem a ja lubię, ale nie za bardzo umiem żartujesz , prawda ??? chłopak z gitarą .....nasz Trubadur forumowy nie umie śpiewać ??? nigdy w to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór gruchnij tę robotę o podłogę i przyłącz się do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór gruchnij tę robotę o podłogę i przyłącz się do nas Ale juz lekko nie kumam Ja tak mam , że jak dłużej pracuję niż śpię to niedobrze - a dziś było 14 h to się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór Cześć Nefer! Chyba? nigdy nie wiadomo - jak mi się znowu alarm włączy w firmie o 3.00 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Aniu .....to moja ulubiona kołysanka .....często ją podśpiewuję Heniowi? sobie ..... lubię śpiewać i ponoć umiem a ja lubię, ale nie za bardzo umiem żartujesz , prawda ??? chłopak z gitarą .....nasz Trubadur forumowy nie umie śpiewać ??? nigdy w to nie uwierzę dawno nie ćwiczyłem, to już sam nie wiem ale jakby co, nie bedę się chował za innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Dobranoc I nie daruj mu tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja też spylam po cichutku :) Dobranocki Dzieciaki Duże i Malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Już? Dobranoc Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór Cześć Nefer! Chyba? nigdy nie wiadomo - jak mi się znowu alarm włączy w firmie o 3.00 rano... no co Ty ???? to mnie sie alarm włączał przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Dobranoc I nie daruj mu tej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to jeszzce Wam coś napiszę ( oglądam Szkło kontaktowe ) Jak wg MEN-u nazywa sie egzamin dojrzałości ??? -ROMATURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to jeszzce Wam coś napiszę ( oglądam Szkło kontaktowe ) Jak wg MEN-u nazywa sie egzamin dojrzałości ??? -ROMATURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Właśnie chyba skończyłam pracę - Dobry Wieczór Cześć Nefer! Chyba? nigdy nie wiadomo - jak mi się znowu alarm włączy w firmie o 3.00 rano... no co Ty ???? to mnie sie alarm włączał przez weekend Mnie też z soboty na niedzielę dostałam telefon o 3.30 rano. KOt spał na mojej poduszce i tak się zerwałam, że go przycisnęłam. I dostałam pazurami po oczku I teraz mnie boli, ale opuchlizna już zeszła - po lodzie A kotu było straaaasznie głupio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts