Gość 17.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Dobranoc I nie daruj mu tej nocy oczywiście ...... nie daruję mu żadnej nocy a ten kucyk ??? coraz dłuższy ( co jo godom co jo godom ?) no teraz to już idę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Łomatko dziewczyna w glanach? może jej przejdzie do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) postaram sie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy, oj trudno bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Mnie też z soboty na niedzielę dostałam telefon o 3.30 rano a ja w piątek o 3 ....w sobotę o 23 i 2 ,oo -i mimo ,że nie był już uzbrojony ....nadal się włączał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 to ja sie cichutko pożegnam dobranoc wsiem Dobranoc I nie daruj mu tej nocy oczywiście ...... nie daruję mu żadnej nocy a ten kucyk ??? coraz dłuższy ( co jo godom co jo godom ?) no teraz to już idę ...... to je śwarno dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Łomatko dziewczyna w glanach? może jej przejdzie do jutra... Daj spokoj, już cały rok mnie o nie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) postaram sie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy, oj trudno bedzie Jak będzie stara (taka jak ja ) to sobie będzie kupowąć czerwone "glany" w ECCO za 500 - nie wiem co lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Mnie też z soboty na niedzielę dostałam telefon o 3.30 rano a ja w piątek o 3 ....w sobotę o 23 i 2 ,oo -i mimo ,że nie był już uzbrojony ....nadal się włączał Ja wyłaczyłam po 3 cim wezwaniu komórkę - będzie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Łomatko dziewczyna w glanach? może jej przejdzie do jutra... Daj spokoj, już cały rok mnie o nie męczy znaczy się, nie przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Papapapapatki Odpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) postaram sie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy, oj trudno bedzie pamiętam jak Dawid mnie męczył o Martensy ....wywaliłam straszne pieniądze na buty -chodził przez kilka lat ,ale kiedyś po latach mi się przyznał ,że bardzo ich nie lubił ,ale głupio mu było przed nami ,że tak się upierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Papapapapatki Odpadłam miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) postaram sie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy, oj trudno bedzie pamiętam jak Dawid mnie męczył o Martensy ....wywaliłam straszne pieniądze na buty -chodził przez kilka lat ,ale kiedyś po latach mi się przyznał ,że bardzo ich nie lubił ,ale głupio mu było przed nami ,że tak się upierał Jak znam moją to też się nie przyzna, a niech się męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Na mnie już czas. Idę walnąć drinka, potem siusiu, prysznic i spać Dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Chyba też pojdę spać. Jutro do W-wy do ortodonty z rana jadę. Obiecałam też corce glany kupić na urodziny w stolicy . Matko, jak to dziewczę będzie wtych buciorach wyglądać Nie rób scen - będzie suuuper - wiem, bo swoje wyrzuciłam chyba 5 lat temu :) postaram sie powstrzymać od zgryźliwych komentarzy, oj trudno bedzie pamiętam jak Dawid mnie męczył o Martensy ....wywaliłam straszne pieniądze na buty -chodził przez kilka lat ,ale kiedyś po latach mi się przyznał ,że bardzo ich nie lubił ,ale głupio mu było przed nami ,że tak się upierał Jak znam moją to też się nie przyzna, a niech się męczy Zanczy z charakterem dzieci są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ludziska a znacie moze jakies strony www ze zdjeciami z kostka granitowa? nie mam koncepcji na jej ulozenie .... moze jakas podpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts