kze 18.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 18.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam! Co słychać? Nic nie słyszałeś? Wczoraj piorun walnął w centrale nasienną ...Tyle Popcornu to ja w życiu nie widziałem na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Hellow ewrrrybody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam! Co słychać? Nic nie słyszałeś? Wczoraj piorun walnął w centrale nasienną ...Tyle Popcornu to ja w życiu nie widziałem na raz. Nie .. nie mam czsu oglądać tv... ja dom buduję.. A gdzie o tym pisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 18.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam! Co słychać? Nic nie słyszałeś? Wczoraj piorun walnął w centrale nasienną ...Tyle Popcornu to ja w życiu nie widziałem na raz. Nie .. nie mam czsu oglądać tv... ja dom buduję.. A gdzie o tym pisali? Ania mówiła że siedzi sobie na tarasie pije redsa a tu nagle jak nie piźnie i zrobiło sie biało, patrzy a to popcorn. Miliony ton leci z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... Miliony ton leci z nieba Musiało to nieźle wygladać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witam! Co słychać? Nic nie słyszałeś? Wczoraj piorun walnął w centrale nasienną ...Tyle Popcornu to ja w życiu nie widziałem na raz. Nie .. nie mam czsu oglądać tv... ja dom buduję.. A gdzie o tym pisali? Ania mówiła że siedzi sobie na tarasie pije redsa a tu nagle jak nie piźnie i zrobiło sie biało, patrzy a to popcorn. Miliony ton leci z nieba Taaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Dobry dzien rekordzistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poszli sobie Naprawdę A ja tylko na kilka chwil skoczyłam z mężusiem na taras na małego Redsika. Już mi lepiej i spokojniej W końcu pierwsze zadrapanie na kolanie synka trzeba było uczcić Jak córcia będzie na randki chodziła to małż będzie się pocił i łzy lał tak jak ja dziś Ech, te dzieci - po co to człowiekowi było Witaj Aniu A dzieci człowiekowi są potrzebne żeby np. napić się czegoś procentowego na uspokojenie . Ja też wczoraj uspokajałam się piwkiem z powodu dzieci. Wybrały się na pierwszą samodzielną wyprawę z namiotem .. w dodatku młodsza ze " złamanym sercem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.07.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum Wczoraj po urlopie wróciłam . Zauważyłam, zauważyłam żeś Liderem i zgłosiłam ten fakt Redakcji, ale Ona chyba też na urlopie, bo moja wiadomość wisi w skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poszli sobie Naprawdę A ja tylko na kilka chwil skoczyłam z mężusiem na taras na małego Redsika. Już mi lepiej i spokojniej W końcu pierwsze zadrapanie na kolanie synka trzeba było uczcić Jak córcia będzie na randki chodziła to małż będzie się pocił i łzy lał tak jak ja dziś Ech, te dzieci - po co to człowiekowi było Witaj Aniu A dzieci człowiekowi są potrzebne żeby np. napić się czegoś procentowego na uspokojenie . Ja też wczoraj uspokajałam się piwkiem z powodu dzieci. Wybrały się na pierwszą samodzielną wyprawę z namiotem .. w dodatku młodsza ze " złamanym sercem" Racja Edziu Po co człowiekowi alkohol jak dzieci nie ma? Podoba mi się ta motywacja Tylko w takim razie boję się o siebie, bo jak przestanę karmić (teraz tylko leciuteńkie piwko i to na samym początki 6-cio godzinnej przerwy w karmieniu) to w alkoholizm wpadnę Oooo - to złamane serce to poważna sprawa. Pamiętam jeszcze swoje złamane serca Biedny był mój tato, biedny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Hello Jajcuś! Cię nie było to i dwa punkciki załapałam Ale teraz już jesteś, więc marne moje szanse, marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum Wczoraj po urlopie wróciłam . Zauważyłam, zauważyłam żeś Liderem i zgłosiłam ten fakt Redakcji, ale Ona chyba też na urlopie, bo moja wiadomość wisi w skrzynce. Moja wiadomość też już strasznie długo wisi w skrzynce, jak wrócą to się nie połapią szkoda, bo to ważne PS: Motto na dziś: żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/l030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum Wczoraj po urlopie wróciłam . Zauważyłam, zauważyłam żeś Liderem i zgłosiłam ten fakt Redakcji, ale Ona chyba też na urlopie, bo moja wiadomość wisi w skrzynce. Moja wiadomość też już strasznie długo wisi w skrzynce, jak wrócą to się nie połapią szkoda, bo to ważne PS: Motto na dziś: żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/l030.gif Kasiu podpisuję się pod Twoim dzisejszym mottem . Cóż wakacje rządzą się swoimi prawami - to czas urlopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poszli sobie Naprawdę A ja tylko na kilka chwil skoczyłam z mężusiem na taras na małego Redsika. Już mi lepiej i spokojniej W końcu pierwsze zadrapanie na kolanie synka trzeba było uczcić Jak córcia będzie na randki chodziła to małż będzie się pocił i łzy lał tak jak ja dziś Ech, te dzieci - po co to człowiekowi było Witaj Aniu A dzieci człowiekowi są potrzebne żeby np. napić się czegoś procentowego na uspokojenie . Ja też wczoraj uspokajałam się piwkiem z powodu dzieci. Wybrały się na pierwszą samodzielną wyprawę z namiotem .. w dodatku młodsza ze " złamanym sercem" Racja Edziu Po co człowiekowi alkohol jak dzieci nie ma? Podoba mi się ta motywacja Tylko w takim razie boję się o siebie, bo jak przestanę karmić (teraz tylko leciuteńkie piwko i to na samym początki 6-cio godzinnej przerwy w karmieniu) to w alkoholizm wpadnę Oooo - to złamane serce to poważna sprawa. Pamiętam jeszcze swoje złamane serca Biedny był mój tato, biedny... Aniu spokojnie z czasem się człowiek uodparnia, No chyba , że masz ochotę się napić i szukasz pretekstu coby na alkoholika na wypaść. Oj tak dla córki to trudne wakacje, chciałoby się przeżyć jakąś wakacyjną romantyczną przygodę na wzór tych opisywanych w książkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich po udanym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witam wszystkich po udanym urlopie Witamy Jak bardzo udanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witaj Aniu przepraszam,ze podkradlam ci pare kwiatuszkow urodzinowych urlop byl fantastyczny:cudowna pogoda,swietne towarzystwo,piekna okolica(wiecej do szczescia mi nie trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Poszli sobie Naprawdę A ja tylko na kilka chwil skoczyłam z mężusiem na taras na małego Redsika. Już mi lepiej i spokojniej W końcu pierwsze zadrapanie na kolanie synka trzeba było uczcić Jak córcia będzie na randki chodziła to małż będzie się pocił i łzy lał tak jak ja dziś Ech, te dzieci - po co to człowiekowi było Witaj Aniu A dzieci człowiekowi są potrzebne żeby np. napić się czegoś procentowego na uspokojenie . Ja też wczoraj uspokajałam się piwkiem z powodu dzieci. Wybrały się na pierwszą samodzielną wyprawę z namiotem .. w dodatku młodsza ze " złamanym sercem" Racja Edziu Po co człowiekowi alkohol jak dzieci nie ma? Podoba mi się ta motywacja Tylko w takim razie boję się o siebie, bo jak przestanę karmić (teraz tylko leciuteńkie piwko i to na samym początki 6-cio godzinnej przerwy w karmieniu) to w alkoholizm wpadnę Oooo - to złamane serce to poważna sprawa. Pamiętam jeszcze swoje złamane serca Biedny był mój tato, biedny... Aniu spokojnie z czasem się człowiek uodparnia, No chyba , że masz ochotę się napić i szukasz pretekstu coby na alkoholika na wypaść. Oj tak dla córki to trudne wakacje, chciałoby się przeżyć jakąś wakacyjną romantyczną przygodę na wzór tych opisywanych w książkach Nie, nie mam skłonności do nałogów A córki - wbrew pozorom - swój rozum mają. Będzie dobrze W końcu klin klinem (tak swojego męża poznałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts