Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 witaj Aniu przepraszam,ze podkradlam ci pare kwiatuszkow urodzinowych urlop byl fantastyczny:cudowna pogoda,swietne towarzystwo,piekna okolica(wiecej do szczescia mi nie trzeba) Podkradaj, podkradaj To tylko w takim razie szkoda, ze ten fantastyczny urlop już się skończył. No, ale jest co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pa Jak to się stało, że Verunia jeszcze stringów nie dostała? Andre się obija No to ode mnie: http://www.neiu.edu/~ncaftori/friends/jesienne-stringi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety urlop sie sonczyl,ale pozostaly piekne wspomnieniajesli ktos wybiera sie pod namiot lub z przyczepa polecam Nyski Osrodek Rekreacji.Jezdze tam od 7-miu lat i ciagle mi malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum No i już - Jajcek Gratulacje Nowy Liderum Recordum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Edzia dawno Cie nie bylo Moze ty mi powiesz czemu jescze nie mam tytulu Liderum No i już - Jajcek Gratulacje Nowy Liderum Recordum JACEK to mamy IMPREZKĘ gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jajcek - gratulki! Cześć Kasiu Kto mi doradzi, co potrzebne jest dziecku na chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 POwiem Wam helloo - mam piasek pod powiekami nie wiedzieć czemu - chyba pora się wyspać - ale to dopiero po śmierci raczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety urlop sie sonczyl,ale pozostaly piekne wspomnienia jesli ktos wybiera sie pod namiot lub z przyczepa polecam Nyski Osrodek Rekreacji.Jezdze tam od 7-miu lat i ciagle mi malo Froschka - weź coś na litość Boską zobacz oprócz tej Nysy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Nefer.........witaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jajcek - gratulki! Cześć Kasiu Kto mi doradzi, co potrzebne jest dziecku na chrzciny? Chrzest - wersja podstawowa: 1. zadowoleni ( nie zestresowani) rodzice 2. dziecko 3. duża świeczka 4. ubranko dziecka (inne niż czerwone mile widziane) 5. chrzestni 6. tzw. szatka (cokolwiek to znaczy) 7. krótkie przyjęcie Albo coś mylę... to było tak dawno... Mój młodszy miał 3 lata jak go ochrzciłam - wystąpił w garniturze - było suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Nefer.........witaj!!!! Jak było OBIBOKU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety urlop sie sonczyl,ale pozostaly piekne wspomnienia jesli ktos wybiera sie pod namiot lub z przyczepa polecam Nyski Osrodek Rekreacji.Jezdze tam od 7-miu lat i ciagle mi malo Froschka - weź coś na litość Boską zobacz oprócz tej Nysy :) Nefer...zlosliwa jestes pojade do tego Paryza,pojade jezdze do Nysy ,bo mam przy sobie zaczepista ekipe(przyjaciele i rodzina),z ktora na co dzien nie mam okazji przebywac.odchamiamy sie tam za wszystkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Nefer.........witaj!!!! Jak było OBIBOKU ? COOl!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 niestety urlop sie sonczyl,ale pozostaly piekne wspomnienia jesli ktos wybiera sie pod namiot lub z przyczepa polecam Nyski Osrodek Rekreacji.Jezdze tam od 7-miu lat i ciagle mi malo Froschka - weź coś na litość Boską zobacz oprócz tej Nysy :) Nefer...zlosliwa jestes pojade do tego Paryza,pojade jezdze do Nysy ,bo mam przy sobie zaczepista ekipe(przyjaciele i rodzina),z ktora na co dzien nie mam okazji przebywac.odchamiamy sie tam za wszystkie czasy Aaaaaaaaaa tam Paryż to zadupie !!!! Bieszczady, Mazury te sprawy - jest jeszcze na świecie kilka fajnych miejsc... Ja w piątek ruszam do Władysławowa - zdecydowanie pić a nie sie opalać - bo tam nie ma juz miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Matką, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ja pilam opalajac sie jednoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Matką, hehe Własną i prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jajcek - gratulki! Cześć Kasiu Kto mi doradzi, co potrzebne jest dziecku na chrzciny? Chrzest - wersja podstawowa: 1. zadowoleni ( nie zestresowani) rodzice 2. dziecko 3. duża świeczka 4. ubranko dziecka (inne niż czerwone mile widziane) 5. chrzestni 6. tzw. szatka (cokolwiek to znaczy) 7. krótkie przyjęcie Albo coś mylę... to było tak dawno... Mój młodszy miał 3 lata jak go ochrzciłam - wystąpił w garniturze - było suuuuper To co powyżej to w zasadzie już jest, może oprócz przyjęcia, które się dopiero planuje (ale będzie fajnie, jak na dworze będzie 40 stopni, jak dotychczas, bo gości zamierzam na trawę wypędzić - co mi się takie stadko ma po domu plątać ) Dzięki Nefer, dobra kobito! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Matką, hehe wobec tego patrz podpowiedz Nefer mozna jeszcze dziadkow zaprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu....to zalezy kim jestes dla owego chrzczonego dziecka Matką, hehe wobec tego patrz podpowiedz Nefer mozna jeszcze dziadkow zaprosic Będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts