Funia 18.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 To ojcowie najlepiej kąpią dzieci (tekst sponsorowany ) może i najlepiej ale u mnie to wyjątek - Misiek kapie tylko wtedy gdy mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 coż pewnie wszyscy jedzą kolacyjki i podlewają dzialki albo kapią pociechy, i rw musi poczekac z deko albo nie maja sily wlaczyc komputera Herr doctore no co ty zostaleś LIDERUM RECORDUM dratki once again i padles ??? coz słysze to byc nie może wszak może dopadla cie przydencka choroba ? Caly dzien robioe w czyms co ma byc ogrodem a i dzien pracy sie nie skonczyl wiec padam załóż ogród angielski, sam urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jajcek Nieuważnie czytasz poprzednie stronki Verunia ma 103 juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 o rany padam cały dzień na budowie a jutro zapowiada się podobnie... Ty ssobie trochę odpuść, do końca daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 To ojcowie najlepiej kąpią dzieci (tekst sponsorowany ) może i najlepiej ale u mnie to wyjątek - Misiek kapie tylko wtedy gdy mnie nie ma Funia A czemu on kapie, jak Ciebie nie ma? I na co to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 To ojcowie najlepiej kąpią dzieci (tekst sponsorowany ) Potwierdzam, praktykowałem przez dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było Dzieciaki ponoć mają takie ciężkie okresy Paweł też miał kilka podobnych nocy - wstawanie co pół godziny a i tak źle. Teraz też śpi tylko na brzuchu, przy położeniu na plecach marudzenie co chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 o rany padam cały dzień na budowie a jutro zapowiada się podobnie... Ty ssobie trochę odpuść, do końca daleko a bardzo chętnie bym sobie odpuściła ale przywożą garaż i pan dosyć swobodnie okreslił godzinę przyjazdu 10-13... a rano za beton jade zapłacic i deski zamówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było O kurcze, przypominają mi sie moje nieprzespane noce z powodu dziecka (jakiej prawie 15 lat temu) A teraz glany jej kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było Funia czyżby ząbki? moje robaczki tak źle spały jak im zęby hurtowo szły po 2-4 naraz.. albo pojedyńcze 4 i 5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A teraz glany jej kupuję Verunia Glany najlepsze buty! I przynajmniej nie masz różowej, mandarynkowej córy Moje pierwsze martensy były wysokie, w kolorowe kwiatki, następne mam do dziś. Są nieśmiertelne. W jeziorze się kąpały, kilka zim przechodziły, błocka wszelkiego rodzaju na sobie miały i wciąż tak samo wyglądają Tylko sznurówki im zmieniam. Czasami je wciąż noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było Funia czyżby ząbki? moje robaczki tak źle spały jak im zęby hurtowo szły po 2-4 naraz.. albo pojedyńcze 4 i 5... całkiem możliwe według moich rachub zębów jest lub 9 - dokładnie nie wiem bo nie daje sobie w buzię zajrzeć a teraz wykorzystując okazję, że śpi żegnam Was i sama spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 moja śpi aktualnie bo ostatnio noce są tragiczne - wyglądam i czuję się jak zombie Cześć Funia! A co się dzieje? nie wiem co się dzieje - ale dzis np. budziła się co pół godziny wytrzymałam do 2.40, potem wzięlam ją do łóżka a i tak porzadnego spania nie było Funia czyżby ząbki? moje robaczki tak źle spały jak im zęby hurtowo szły po 2-4 naraz.. albo pojedyńcze 4 i 5... całkiem możliwe według moich rachub zębów jest lub 9 - dokładnie nie wiem bo nie daje sobie w buzię zajrzeć a teraz wykorzystując okazję, że śpi żegnam Was i sama spadam spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... A teraz glany jej kupuję a właśnie, kupiłaś te glany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... A teraz glany jej kupuję a właśnie, kupiłaś te glany? Kupiłam wariatka chodzi w nich przez cały czas po domu, pewnie i spać w nich pojdzie Ale nawet fajnie wygląda, zaczynam się przekonywać, może sama sobie kupię, ale nie czarne , moze żołte? Ola mowi że to profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... A teraz glany jej kupuję a właśnie, kupiłaś te glany? Kupiłam wariatka chodzi w nich przez cały czas po domu, pewnie i spać w nich pojdzie Ale nawet fajnie wygląda, zaczynam się przekonywać, może sama sobie kupię, ale nie czarne , moze żołte? Ola mowi że to profanacja żółte??? do jakiej kiecki będzie to pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... A teraz glany jej kupuję a właśnie, kupiłaś te glany? Kupiłam wariatka chodzi w nich przez cały czas po domu, pewnie i spać w nich pojdzie Ale nawet fajnie wygląda, zaczynam się przekonywać, może sama sobie kupię, ale nie czarne , moze żołte? Ola mowi że to profanacja żółte??? do jakiej kiecki będzie to pasować Do dzinow będą pasować Już wiem po co jest ta blaszka w glanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 ... A teraz glany jej kupuję a właśnie, kupiłaś te glany? Kupiłam wariatka chodzi w nich przez cały czas po domu, pewnie i spać w nich pojdzie Ale nawet fajnie wygląda, zaczynam się przekonywać, może sama sobie kupię, ale nie czarne , moze żołte? Ola mowi że to profanacja żółte??? do jakiej kiecki będzie to pasować Do dzinow będą pasować Już wiem po co jest ta blaszka w glanach po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Żeby na koncertach cię nie podeptali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts