Olkalybowa 19.07.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach biedactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Już jestem po , jajeczko sadzone, fasolka szparagowa z bułką tartą wyladowały w brzuchu. a zupki nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Już jestem po , jajeczko sadzone, fasolka szparagowa z bułką tartą wyladowały w brzuchu. a zupki nie było? pękła bym chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. o kurde czym się zatruł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 U mnie obiad jest zawsze jednodaniowy. Jeśli jest zupa, drugie dopiero za godzinę,dwie bo nie dajemy rady naraz zjeść wszystkiego, takie z nas niejadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 U mnie obiad jest zawsze jednodaniowy. Jeśli jest zupa, drugie dopiero za godzinę,dwie bo nie dajemy rady naraz zjeść wszystkiego, takie z nas niejadki. wiesz, my teraz na stołówce jadamy, to się nie da inaczej jak ciurkiem ale takie jedzenie na raty to dobry sposób na nie rozpychanie żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. o kurde czym się zatruł? prawdopodobnei twarożkiem an koloni w ostatni dzień... córcia eni jadła i nic jej nie było kolega jadł i tez wymiotował ale nie odwodnił sie tak szybko jak Krzys...na szczęście juz wszystko ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Już jestem po , jajeczko sadzone, fasolka szparagowa z bułką tartą wyladowały w brzuchu. a zupki nie było? pękła bym chyba to dlatego Ty taka zgrabniocha jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. o kurde czym się zatruł? prawdopodobnei twarożkiem an koloni w ostatni dzień... córcia eni jadła i nic jej nie było kolega jadł i tez wymiotował ale nie odwodnił sie tak szybko jak Krzys...na szczęście juz wszystko ok.. Ufff.... to dobrze, pozdrów Krzysia od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Teraz jeszcze są owocki swieże, więc słoiki nie kuszą... Ale zobaczymy co będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Już jestem po , jajeczko sadzone, fasolka szparagowa z bułką tartą wyladowały w brzuchu. a zupki nie było? pękła bym chyba to dlatego Ty taka zgrabniocha jesteś pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Teraz jeszcze są owocki swieże, więc słoiki nie kuszą... Ale zobaczymy co będzie później U mnie nie dotrwałyby do zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Teraz jeszcze są owocki swieże, więc słoiki nie kuszą... Ale zobaczymy co będzie później nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. o kurde czym się zatruł? prawdopodobnei twarożkiem an koloni w ostatni dzień... córcia eni jadła i nic jej nie było kolega jadł i tez wymiotował ale nie odwodnił sie tak szybko jak Krzys...na szczęście juz wszystko ok.. Kolonie......i kolonijne jedzenie..... To mówię ja, wychowawczyni kolonijna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Teraz jeszcze są owocki swieże, więc słoiki nie kuszą... Ale zobaczymy co będzie później nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas .... zjedz nas, zjedz, nie chcemy się dusić w tym ciasnym słoiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 U Piotrka w pokoju jest zdecydowanie najcieplej...komputer grzeje, monitor grzeje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czesc teskniliscie za mna? Tęsknilismy... Gdzie byłaś? w szpitalu z synkiem ( zatruł się) i biegałam dom -budowa- szpital .... na szczescie juz wszystko ok i dalej biegam tyle ze w domku mam chwilke na kompa.. o kurde czym się zatruł? prawdopodobnei twarożkiem an koloni w ostatni dzień... córcia eni jadła i nic jej nie było kolega jadł i tez wymiotował ale nie odwodnił sie tak szybko jak Krzys...na szczęście juz wszystko ok.. Kolonie......i kolonijne jedzenie..... To mówię ja, wychowawczyni kolonijna wiesz kolonie były zuchowe jedzenie było przygotowywane przez dosyc dorbą restaurację w Ciechocinku po prostu w upały nei powinno sie dawac dzieciom twarożku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas O rany... nie strasznie mnie... a jak do mnie przyjdą??? http://www.megagify.pl/gify/owoce/owoce20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts