Olkalybowa 19.07.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 SMACZNEGO! A ja zamknęłam wczoraj 5kg czereśni w słoikach Nie będzie Cię kusiło otworzyć słoiki przed zimą? Teraz jeszcze są owocki swieże, więc słoiki nie kuszą... Ale zobaczymy co będzie później nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas .... zjedz nas, zjedz, nie chcemy się dusić w tym ciasnym słoiku... ....i tłocząc się pod samą zakrętkę, podepczą się i będziesz miała dżem czeresniowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas O rany... nie strasznie mnie... a jak do mnie przyjdą??? http://www.megagify.pl/gify/owoce/owoce20.gif uuuuu....marne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.07.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wiesz kolonie były zuchowe jedzenie było przygotowywane przez dosyc dorbą restaurację w Ciechocinku po prostu w upały nei powinno sie dawac dzieciom twarożku... Na ośrodku, gdzie ja zawsze pełnię funkcje kolonijne, też jest dobre jedzonko, wręcz pyszne... Na szczęście nie mielismy nigdy przypadku zatrucia pokarmowego (odpukać w niemalowane ). Tylko tęsknica panuje czasem przez 2-3 pierwsze dni, najczęściej u najmłodszych dziewczynek Objawy podobne do zatrucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 już nowa stronka w miłym towarzystkie czas tak szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wiesz kolonie były zuchowe jedzenie było przygotowywane przez dosyc dorbą restaurację w Ciechocinku po prostu w upały nei powinno sie dawac dzieciom twarożku... Na ośrodku, gdzie ja zawsze pełnię funkcje kolonijne, też jest dobre jedzonko, wręcz pyszne... Na szczęście nie mielismy nigdy przypadku zatrucia pokarmowego (odpukać w niemalowane ). Tylko tęsknica panuje czasem przez 2-3 pierwsze dni, najczęściej u najmłodszych dziewczynek Objawy podobne do zatrucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam ponownie Czajiculus Recordum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas O rany... nie strasznie mnie... a jak do mnie przyjdą??? http://www.megagify.pl/gify/owoce/owoce20.gif uuuuu....marne widoki Ej no... To co? Mam je teraz wyciągać z tego słoika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wiesz kolonie były zuchowe jedzenie było przygotowywane przez dosyc dorbą restaurację w Ciechocinku po prostu w upały nei powinno sie dawac dzieciom twarożku... Na ośrodku, gdzie ja zawsze pełnię funkcje kolonijne, też jest dobre jedzonko, wręcz pyszne... Na szczęście nie mielismy nigdy przypadku zatrucia pokarmowego (odpukać w niemalowane ). Tylko tęsknica panuje czasem przez 2-3 pierwsze dni, najczęściej u najmłodszych dziewczynek Objawy podobne do zatrucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Na ośrodku, gdzie ja zawsze pełnię funkcje kolonijne, też jest dobre jedzonko, wręcz pyszne... Na szczęście nie mielismy nigdy przypadku zatrucia pokarmowego (odpukać w niemalowane ). Tylko tęsknica panuje czasem przez 2-3 pierwsze dni, najczęściej u najmłodszych dziewczynek Objawy podobne do zatrucia... a tęsknica powiadasz? tego nie zauważyłam a może nałożyło sie na to wszystko zmiana miejsca pobytu itp itd.. na szczęście wszystko już ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas O rany... nie strasznie mnie... a jak do mnie przyjdą??? http://www.megagify.pl/gify/owoce/owoce20.gif uuuuu....marne widoki Ej no... To co? Mam je teraz wyciągać z tego słoika??? wyślij je do mnie, już się z nimi rozprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 nie bedą dawały Ci spac, krzycząc zjedz nas, zjedz nas O rany... nie strasznie mnie... a jak do mnie przyjdą??? http://www.megagify.pl/gify/owoce/owoce20.gif uuuuu....marne widoki Ej no... To co? Mam je teraz wyciągać z tego słoika??? może poćwicz silną wolę i nie daj się pestkowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Na ośrodku, gdzie ja zawsze pełnię funkcje kolonijne, też jest dobre jedzonko, wręcz pyszne... Na szczęście nie mielismy nigdy przypadku zatrucia pokarmowego (odpukać w niemalowane ). Tylko tęsknica panuje czasem przez 2-3 pierwsze dni, najczęściej u najmłodszych dziewczynek Objawy podobne do zatrucia... a tęsknica powiadasz? tego nie zauważyłam a może nałożyło sie na to wszystko zmiana miejsca pobytu itp itd.. na szczęście wszystko już ok.. A pierwszy raz Twój synek był kolonistą? Chociaż to nie występuje z reguły u chłopaków. Oni od razu targają piłkę, rowery, w ciągu jednego dnia znają wszystkich na ośrodku - od kucharek przez ratownika po pana doktora Czasem zagladają komendantowi przez okno... do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam ponownie Czajiculus Recordum Jak slowo daje ledewie wlaczylem komputerek i samo tak jakos wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.07.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 259 2. inż. Mamoń - 244 3. SławekD-żonka - 181 4. Joanna i Janusz - 132 5. kze - 131 6. Whisper - 119 7. verunia - 103 8. Kasztanka - 90 9. Majka - 81 10. maksiu - 80 11. Olkalybowa-74 12. fizyk - 73 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 39 17. Moniś,andrzejka - 36 18. facio, Aga J.G -35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier, zaba_gonia 27 24. Nefer - 21 25. Trini, marcel2000, - 20 27. Witos - 19 28. Funia, andre59 - 18 29. ew-ka -16 30. Sylvia1 - 15 31. Agniesia, - 14 33. joola, tola -13 35. Jane, karolka - 10 37. Wojty, kasia64 - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś, Anna Wiśniewska - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles - 3 54. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc ,frosch- 2 58. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Gawel, , Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.07.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witam ponownie Czajiculus Recordum Jak slowo daje ledewie wlaczylem komputerek i samo tak jakos wyszlo no dobra, stresczenie poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.07.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wyślij je do mnie, już się z nimi rozprawię Jak sie nie uda z silną wolą, to jutro czereśnie lecą do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 wyślij je do mnie, już się z nimi rozprawię Jak sie nie uda z silną wolą, to jutro czereśnie lecą do Ciebie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Streszczenie Poprzednia strone zaczal nasz wielki nieobecny Maksio, potem byla cisza bo upal wszystkich powalil, o 13 wpadl spiewajacy Bodzui (kiedys o trzynastej to otwierali takie fajne sklepy ) Kasia po audycie uciekla do domciu, Ola zjadla arbuza,a Sylvia byla w szpitalu z synkiem ktory sie zatrul prawdopodobnie twarozkiem na koloni i tak w milej atmosferze stfronka koniec swoj ujrzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 premium pierwszy raz był kolonista ale żeby tęsknica występowała przy wyjeździe do domu? czyli na koniec kolonii? a bawił sie na nich doskonale i oboje stwierdzili ze za rok też jada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts