Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czesc Andre (chudzielcu) :D to odnosnie uwag o kolcji

No, cześć.

Trzymam normę, 185 cm wzrostu, 85 kg wagi :D

ja też tak mialem do 30 ale rzycilem po 11 latach palenie i po pieciu latach nie jest tak super niestety :cry:

juz ty nie narzekaj, bo i tak nie przybylo Ci tyle co mi ja rok po rzuceniu nabralem 20kg :cry:

:o :o :o :o ale ty na prawde normalnie i fajnie wyglądarz jak normalny lekarz a nie starzysta bez prawa do wystawiania recept o zwolnieniach nie wspomne :D

czesc Andre (chudzielcu) :D to odnosnie uwag o kolcji

No, cześć.

Trzymam normę, 185 cm wzrostu, 85 kg wagi :D

ja też tak mialem do 30 ale rzycilem po 11 latach palenie i po pieciu latach nie jest tak super niestety :cry:

juz ty nie narzekaj, bo i tak nie przybylo Ci tyle co mi ja rok po rzuceniu nabralem 20kg :cry:

:o :o :o :o ale ty na prawde normalnie i fajnie wyglądarz jak normalny lekarz a nie starzysta bez prawa do wystawiania recept o zwolnieniach nie wspomne :D

ty tu mi sie nie nabijaj :evil:

Gdzież bym sie smial nabijac na forum jeszcze zamienisz mnie w żabe albo .... cos zmacznie gorszego i co potem :roll: :D

Wiesz co chyba sie własnie naraziłes jednej lasce z Wołomina. A ona ma kolegów co maja szklane drzwi w samochodach.

a czemu szklane drzwi ???? zeby paski na dresach bylo widac ????