gawel 20.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku To co jednak pijemy mego szamipona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 To trzeba bylo wypic i juz a co tam CZeść Gaweł Miło mi cię poznać bo o ile pogoda nie wpłynęła mi na pamięc to nie przypominam byśmy sie tu spotkali wyum samym czasie A nie wypiłam bo pewnie jeszcze jakieś cościk porządnego we mnie zostało no również jest mi milo grzies tam chyba ogladalem twój dom w dzienniku To co jednak pijemy mego szamipona już podstawiam szampanki http://i20.ebayimg.com/05/i/06/a5/c0/5c_2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) było nie było, jestem w tym gronie najstarszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wiecie co zbliza sie polnoc za 5 godzin musze wstac do pracy chyba musze isc do wyrka, pewnie o 12 jacek sie pojawi i postraszy , a jak ja zostane jeszcze to jutro postrasze ludzi w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No dobra miło z wami ale prosże mnie juz przegonić bo jutro do pracy trzeba Tylko czemu jak sie położe to spać sie nie chce dziwne nie, czyżby to wpływ pogody też był A i szampan jeszcze przed snem http://www.abcgospodyni.pl/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 wiecie co zbliza sie polnoc za 5 godzin musze wstac do pracy chyba musze isc do wyrka, pewnie o 12 jacek sie pojawi i postraszy , a jak ja zostane jeszcze to jutro postrasze ludzi w pracy chyba masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) było nie było, jestem w tym gronie najstarszy Ile masz lat Andre bo b mlodo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) było nie było, jestem w tym gronie najstarszy Tak ciekawe nie zmyślaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Jakieś głupoty mnie dziś sie trzyamją, ciekawe czy to też wpływ pogody Nawet w pewnym momencie samiuteńka chciąłam wypić szampana co mama przywiozła na nowy dom ale jakoś się powstrzymałam Całe szczęsćie do lustra to nie bardzo, do szampana trzeba dwojga a do piwa nie zawsze przyjemniej w towarzystwie zależy co uznamy za towarzystwo Bo ja was tez uzanję teraz za towarzystwo towrzystwo sympatycznych i życzliwych sobie ludzi Andrzejko Tak jest wodzu 8) było nie było, jestem w tym gronie najstarszy Ile masz lat Andre bo b mlodo wyglądasz ciekawe czy sie przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No dobra miło z wami ale prosże mnie juz przegonić bo jutro do pracy trzeba Tylko czemu jak sie położe to spać sie nie chce dziwne nie, czyżby to wpływ pogody też był A i szampan jeszcze przed snem http://www.abcgospodyni.pl/szampan.jpg Dziękuję, chętnie się napiję a teraz Andrzejko pręciutko siusiu, myju-myju i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 dobranoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts