Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kze jak szukasz auta dla rodziny z dwojka dizeci z mala roznica wieku (dwa wozki masa ciuszkow ipt itd) to nie bierz pod uwage nic co by mialo ponizej 500 l bagaznika.. my w nasze espero jakos dawalismy rade sie zapakowac ale on ma 560 litów bagaznika... dobra rada z autopsji wzieta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No właśnie.. Te 500l bardzo się przyda i będzie chyba często zapychane.. :lol:

Jak oceniacie A3 5 drzwiowe?

Nadaje się dla rodziny z dwójką dzieci?

a dwa wóżki wejdą do bagażnika + oczywiście 15 tereb z ubrankami? 8) :D

No własnie mam wątpliwości.. A taki ładny do kupienia jest.. :(

to se ne vrati :lol:

teraz bez combi nie dasz rady :wink:

2pkt na kombii... 8)

Cześć dziewczyny :p :P :p

Kasia iedy przeprowadzxka?

Nie wiem :( :roll: wygląda na to, że wszystko będzie gotowe - no tak prawie, a my ciągle bedziemy na gaz czekali :roll: :roll: :roll:

my wprowadziliśmy sie bez gazu ....dopiero po tyg mieszkania nam podłączyli :wink: codziennie jeździliśmy do starego mieszkania na prysznic 8)

Witam. 8)

kombi ....szukaj kombi :D

Chyba pójde za radą Ew-ki.. 8) Mały bagaznik ma te A3.. :( :roll:

jak dzieciaki były małe -to jeździliśmy szczytem ówczesnej techniki czyli małym fiatem .......zjeździliśmy Europę z 2-ką dzieciaków 8) a przecież to były biedne czasy - wszystko zabieraliśmy ze soba ....i ziemniaki i jajka :-?

Ale pomysłowość mojego M. nie zna granic i zrobił bagażnik na dach malucha .....na całej powierzchnidachu wielka ,czarna skrzynia ( obił skajem)-otwierana z jednej strony -wszyscy nam tego ustrojstwa zazdrościli :D To była desperacja ......a teraz ???? wybór ,że nie wiadomo co wziąć ..... :roll:

Nie wiem :( :roll: wygląda na to, że wszystko będzie gotowe - no tak prawie, a my ciągle bedziemy na gaz czekali :roll: :roll: :roll:

my wprowadziliśmy sie bez gazu ....dopiero po tyg mieszkania nam podłączyli :wink: codziennie jeździliśmy do starego mieszkania na prysznic 8)

To dobrze, że jeszcze stare mieszkanie mieliście.. :lol: Gorzej jakbyście musieli się kompać i byłoby -20 na dworze... :roll:

Gdyby młodej nie było [ale szczęśliwie jest :p ] to już byśmy tam mieszkali 8)

Witam. 8)

kombi ....szukaj kombi :D

Chyba pójde za radą Ew-ki.. 8) Mały bagaznik ma te A3.. :( :roll:

jak dzieciaki były małe -to jeździliśmy szczytem ówczesnej techniki czyli małym fiatem .......zjeździliśmy Europę z 2-ką dzieciaków 8) a przecież to były biedne czasy - wszystko zabieraliśmy ze soba ....i ziemniaki i jajka :-?

Ale pomysłowość mojego M. nie zna granic i zrobił bagażnik na dach malucha .....na całej powierzchnidachu wielka ,czarna skrzynia ( obił skajem)-otwierana z jednej strony -wszyscy nam tego ustrojstwa zazdrościli :D To była desperacja ......a teraz ???? wybór ,że nie wiadomo co wziąć ..... :roll:

No właśnie! Za 30tyś to można teraz wybrać bardzo dużo... Ale nie wiem na co się zdecydował...

Mondeo, Passat, Avensis, V40 2000-2001rok..

Niby wybór, ale zawsze są wątpliwości.. Tylko czy nie bity?

jak będziesz kupował używany -niepewny samochód ....sprawdź ,czy nie zostały użyte napinacze pirotechniczne w pasach bezpieczeństwa.Jak to sie sprawdza ?

otóż przy każdym zamykaniu pasów ( przy siedzeniu ) jest plasytik z regóły czerwony .....jeśli doszło do stłuczki i pasy były zapięte -to z boku tego zapięcia wyskoczy mały żółty języczek ,który świadczy ,że samochód miał stłuczkę i zadziałały pasy.

jak będziesz kupował używany -niepewny samochód ....sprawdź ,czy nie zostały użyte napinacze pirotechniczne w pasach bezpieczeństwa.Jak to sie sprawdza ?

otóż przy każdym zamykaniu pasów ( przy siedzeniu ) jest plasytik z regóły czerwony .....jeśli doszło do stłuczki i pasy były zapięte -to z boku tego zapięcia wyskoczy mały żółty języczek ,który świadczy ,że samochód miał stłuczkę i zadziałały pasy.

Oooo!!! Tego nie wiedziałem! Cenna uwaga Ew-ka. 8) A ja głupi patrzyłem na oznaczenia na szybach, sprawdzałem fakturę lakieru, szukałem śladów po malowaniu.. :roll:

Jak widać kobiety też znają się na samochodach 8)

Oooo!!! Tego nie wiedziałem! Cenna uwaga Ew-ka. 8) A ja głupi patrzyłem na oznaczenia na szybach, sprawdzałem fakturę lakieru, szukałem śladów po malowaniu.. :roll:

Jak widać kobiety też znają się na samochodach 8)

też nie wiedziałam. A nie zdarza się tak, jak ktoś awaryjnie hamował i też języczek wyskoczył ? :roll:

też nie wiedziałam. A nie zdarza się tak, jak ktoś awaryjnie hamował i też języczek wyskoczył ? :roll:

nie powinny ....ten język wyskoczy wtedy ,gdy zadziałaja napinacze pirotechniczne ,a one juz występują w wielu modelach np Oplach :D

Polega to na tym ,że w czasie uderzenia pasy lekko puszczaja człowieka do przodu a potem gwałtownie dociskaja kierowcę czy pasażera do fotela ...Napinacze są jednorazowe :D