Karolka 21.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to tym bardziej a jeśli to dziewczynka to musisz pogonić bo koty roznoszą toksokarozę( chyba dobrze napisałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 tyle hałasu o nic spadło może 10 kroplo na m2 .....wrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to tym bardziej a jeśli to dziewczynka to musisz pogonić bo koty roznoszą toksokarozę( chyba dobrze napisałam ) taksoplazmozę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 idę kompocik gotować na jurzejsze upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to chłopak, kot sąsiadów może być persona non grata? w sumie włazi wszędzie po całej działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 idę kompocik gotować na jurzejsze upały a juz myslałem że Cię ulewa od świata odcięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka ....ale wejście smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to tym bardziej a jeśli to dziewczynka to musisz pogonić bo koty roznoszą toksokarozę( chyba dobrze napisałam ) taksoplazmozę chyba a co io jest? Gratki Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 I nawet trafiłam co za cudo, to chyba deszcz was tak zaaferował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 idę kompocik gotować na jurzejsze upały a juz myslałem że Cię ulewa od świata odcięła latałam po domu i sprawdzałam okna ,z tarasu sprzątnęłam kwiaty coby się nie połamały i tak ogólnie okiem rzucałam i .co ???...psinco !!!! ani burzy ani deszczu ....postraszyło i uciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 andrzejka ....ale wejście smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a moja Dora uwielbia burze ....leży na tarasie i spogląda w niebo z uwielbieniem a psy sie panicznie boją burzy ...pies moich rodziców w czasie burzy włazi do szafy w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to tym bardziej a jeśli to dziewczynka to musisz pogonić bo koty roznoszą toksokarozę( chyba dobrze napisałam ) taksoplazmozę chyba a co io jest? Gratki Andrzejka Dzięki ale tak mii sieniechce pisać sstreszczenium ale jak znam życie nie ma ulgi choć ostatnio coś chyba juz Prezesa nie widać a tak wogóle to nie wiadomo czy Prezes ciągle ten sam, moze jak nikt nie pilnuje to .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a moja Dora uwielbia burze ....leży na tarasie i spogląda w niebo z uwielbieniem a psy sie panicznie boją burzy ...pies moich rodziców w czasie burzy włazi do szafy w przedpokoju Ja też chcę psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 burza bokiem poszła... jonów ujemnych nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Wreszcie chłodno, wreszcie fajnie... A ja pozdrawiam serdecznie z tarasu I zapraszam na http://carlsbergpolska.pl/_images/harnas_opakowania.gif z sokiem. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to tym bardziej a jeśli to dziewczynka to musisz pogonić bo koty roznoszą toksokarozę( chyba dobrze napisałam ) taksoplazmozę chyba a co io jest? Gratki Andrzejka Dzięki ale tak mii sieniechce pisać sstreszczenium ale jak znam życie nie ma ulgi choć ostatnio coś chyba juz Prezesa nie widać a tak wogóle to nie wiadomo czy Prezes ciągle ten sam, moze jak nikt nie pilnuje to .................. może być jednozdaniowe, Jajcek takie uskutecznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 streszczam sie znowu sama Wstęp Majki POtem było o nawadnianiu, podlewaniu kwiatów i siebie Rozmowa Ew_ki z Andre Nie wnikam w szczegóły I na koniec miała być burza to i tam ale chyba nie było nigdzie tyle hałasu o nic spadło może 10 kroplo na m2 .....wrrrrrrrrrrr _________________ Zakończenie Ew_ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a moja Dora uwielbia burze ....leży na tarasie i spogląda w niebo z uwielbieniem a psy sie panicznie boją burzy ...pies moich rodziców w czasie burzy włazi do szafy w przedpokoju Ja też chcę psa to w czym problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 to jeszcze ranking poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts