Jajcek 22.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Co to za oczka Mój pies jak najbardziej tam się nadaje Duzo się od kucyków nie różni wtopi sie w otoczenie znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Mam nadzieję Może nawet postawimy go w stajni będzie robił za okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Mam nadzieję Może nawet postawimy go w stajni będzie robił za okaz zeby tylko do orania go nie zaprzegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 To chyba nie ten czas, ale siano mógłby pomóc zbierać w końcu na cos jego wielkość się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 juz widze go jak ciagnie woz z sianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Ja też Siedzi na wozie Leniwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Ja też Siedzi na wozie Leniwiec A kto woz ciagnie ? Chya nie Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Znajdziemy konika Nasz pies do pracy nie nadaje sie wybitnie Choć szczeka i budzi grozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Znajdziemy konika Nasz pies do pracy nie nadaje sie wybitnie Choć szczeka i budzi grozę no jego rozmiary nakazuja podchodzic do niego z respektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 I każdy kto go nie zna tak do niego podchodzi A on ma bardzo przyjacielski stosunek do wszystkich wręcz za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 I każdy kto go nie zna tak do niego podchodzi A on ma bardzo przyjacielski stosunek do wszystkich wręcz za bardzo bo to raczej z natury chyba jednak lagodne psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Tak bardzo łagodne i pieszczochy które zamęczają gości bynajmniej nasz tak robi, i jeszcze jest zadrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A teraz uciekma bo czas na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Tak bardzo łagodne i pieszczochy które zamęczają gości bynajmniej nasz tak robi, i jeszcze jest zadrosny Tiaa zazdrosnik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A teraz uciekma bo czas na mnie Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Nad Jeziora do Bronkowa koło Krosna Odrzańskiego http://www.stadnina-bronkow.pl/ Oooo jak fajnie..... Ja niestety nie mam w tym roku wakacji Spakowałaś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 u mnie w nocy .....................................błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało błyskało..........................i nic nie popadało a co Ty w nocy robiłaś, że tak dokładnie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 nawet mi nie przypominaj sąsiedzi zrobili sobie ognisko i cały dym leciał mi do domu musiałam pozamykać wszystkie okna ,a wtedy zrobiło się niemiłosiernie duszno walczyłam z sobą coby nie wyjść i grzecznie poprosić o zgaszenie ogniska ale czy to przyniosłoby skutek >???? i tym sposobem męczyłam sie do 2,oo a o 6,15 już byłam na nogach ..... przed chwilą wróciłam z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Współczuję Ci, widać nawet we własnym domu człowiek nie może oddychać swobodnie A tak wogóle, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.07.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 nawet mi nie przypominaj sąsiedzi zrobili sobie ognisko i cały dym leciał mi do domu musiałam pozamykać wszystkie okna ,a wtedy zrobiło się niemiłosiernie duszno walczyłam z sobą coby nie wyjść i grzecznie poprosić o zgaszenie ogniska ale czy to przyniosłoby skutek >???? i tym sposobem męczyłam sie do 2,oo a o 6,15 już byłam na nogach ..... przed chwilą wróciłam z pracy trzeba bylo wziasc kielbaske i wprosic sie do saisada na ognisko skoro i tak nie spalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts