inż. Mamoń 23.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dobry wieczór Jajcek - gacie Zaraz idę na taras piwko obalić O rany Mamon Co u Ciebie ? Reagujesz jakbyś ducha zobaczył A to ino ja jestem U mnie wszystko OK, a nawet lepiej niż OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dobry wieczór Jajcek - gacie Zaraz idę na taras piwko obalić czesc Marcin jakiej marki pwko pijesz? Cześć był złoty bażant, ale się skończył więc jest żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dobry wieczór Jajcek - gacie Zaraz idę na taras piwko obalić O rany Mamon Co u Ciebie ? Reagujesz jakbyś ducha zobaczył A to ino ja jestem U mnie wszystko OK, a nawet lepiej niż OK Bo kiedys cie codzien widywalem a teraz to jakby cale wieki minely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dobry wieczór Jajcek - gacie Zaraz idę na taras piwko obalić czesc Marcin jakiej marki pwko pijesz? Cześć był złoty bażant, ale się skończył więc jest żubr nio ta aby zlote bylo i sie pienilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Streszczenie Poprzednia strona to pojawienie sie wielkich nieobecych, czyli razyl zaszczycic na swoja obecnoscia wiecznie nieobecny Prezes ktorego obecnosc nieskromnie stwierdze zauwazylem tylko ja oraz odwiedzil nas dawno nie widziany V-ce Lider Marcin vel inz.Mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2662. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 1048. Kasztanka - 909. Majka - 8210. maksiu - 8011. Olkalybowa-7412. fizyk - 7313. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917.andrzejka- 3718. Moniś - 3619. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier, zaba_gonia 2724. Nefer - 2125. Trini, marcel2000, - 2027. Witos - 1928. Funia, andre59 - 1830. ew-ka -1731. Sylvia1 - 1532. Agniesia, - 1433. joola, tola -1335. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś, Anna Wiśniewska - 450. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles - 355. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc ,frosch , gawel 260. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, , Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? wszystko zalezy w jakim przedziale finansowym szukasz, bo mozna za 600PLN kupic i rownie dobrze za 3000 ja swego czau zainwestowalem w panosoica bodajze model LZ2 i jestem z niego zadowolony, aczkolwiek kupujac dzis to bylby raczej model LZ5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? tanio dobry to: Nikon d50 lub canon eos 350 d lub poczekac na nowe wcielenie minolty czyli sony alfa 100 ( ma byc na dniach) tak własnie powiedział mi maż który w aparatach jest obcykany na beton. (bo sam szykuje się do zakupu) ewentualnie zakupic canon eos 5d z matryca wielkości klatki filmu małoobrazkowego, ale to inna klasa cenowa nikon i canon eos350 d są sprawdzone przez naszych bardzo wymagająccyh znajomych wśród kompaktów bardzo ciekawą alternatywa dla lustrzanek jest Sony R1 z doskonałym obiektywem Zeissa (sa opinie, że obiektyw jest wart więcej niz cały aparat). Ale to kompakt ze wszystkimi konsekwencjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Dobry wieczór Jajcek - gacie Zaraz idę na taras piwko obalić czesc Marcin jakiej marki pwko pijesz? Cześć był złoty bażant, ale się skończył więc jest żubr ja tez pijam ostatnio zubra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? Najprzyzwoiczsze promocje są w fotojockerze, albo na allegro tez cos niecos mozna znalezc, ja mam sony jest bardzo porządny i trwały teraz są wyzsze modele za ok 5-6 stów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? tanio dobry to: Nikon d50 lub canon eos 350 d lub poczekac na nowe wcielenie minolty czyli sony alfa 100 ( ma byc na dniach) tak własnie powiedział mi maż który w aparatach jest obcykany na beton. (bo sam szykuje się do zakupu) ewentualnie zakupic canon eos 5d z matryca wielkości klatki filmu małoobrazkowego, ale to inna klasa cenowa nikon i canon eos350 d są sprawdzone przez naszych bardzo wymagająccyh znajomych wśród kompaktów bardzo ciekawą alternatywa dla lustrzanek jest Sony R1 z doskonałym obiektywem Zeissa (sa opinie, że obiektyw jest wart więcej niz cały aparat). Ale to kompakt ze wszystkimi konsekwencjami... wow jestem pod wrażeniem znajomosci tego zagadnienia, Jak tam udalo sie zadzwonic do mietka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Proszę, proszę, inżynier nas odwiedził Cześć Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Zmykam na pół godzinki. na kolacje ? ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? Najprzyzwoiczsze promocje są w fotojockerze, albo na allegro tez cos niecos mozna znalezc, ja mam sony jest bardzo porządny i trwały teraz są wyzsze modele za ok 5-6 stów fotojocker jest ogolnie ds drogi aczkolwiek kamery udalo mi sie kupic wlasnie tam w bardzo okazyjnej cenie, minelo w sumie juz polroku model odchodzi do lamusa a ja narazie nigdzie nie znalazlem jej w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Oleńka, chodź do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Ola Ola nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 E...chyba nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 23.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Cześć! Piszę tu , bo nie wiem gdzie Moja suczka jest wyczerpana przebywaniem w budowanym domku, bo w nocy zamiast spać goni ćmy W dzień jak otworzę drzwi- daje nura i koniami ją do domu nie idzie zaciągnąć...Pilnuje samochodu, co by bez niej nie odjechał...Prowadzi głodówkę- żarcie zostaje w misce... Zaś w bloku śpi i nie reaguje na dźwięk domofonu, choć kiedyś stawiało ją to na równe nogi! Normalnie ignorantka! Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Cześć! Piszę tu , bo nie wiem gdzie Moja suczka jest wyczerpana przebywaniem w budowanym domku, bo w nocy zamiast spać goni ćmy W dzień jak otworzę drzwi- daje nura i koniami ją do domu nie idzie zaciągnąć...Pilnuje samochodu, co by bez niej nie odjechał...Prowadzi głodówkę- żarcie zostaje w misce... Zaś w bloku śpi i nie reaguje na dźwięk domofonu, choć kiedyś stawiało ją to na równe nogi! Normalnie ignorantka! Co radzicie? Niestety w tej kwestii nie mam doświadczeń. Pytałaś tu? http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts